Потужний, захищений і стильний ноутбук HP ZBook Studio G10 з надійним процесором Intel Core 13-го покоління з високопродуктивною дискретною

Потужний, захищений і стильний ноутбук HP ZBook Studio G10 з надійним процесором Intel Core 13-го покоління з високопродуктивною дискретною

У наявності
Рейтинг:

У наявності 121343
+ 180 грн. на бонусний рахунок
121 343 грн.

  • Виробник: HP
  • Модель: 7C9J1AV_V2
  • Код товару: 328876

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Діагональ дисплея : 16"
Тип матриці : IPS
Поверхня екрану : матова
Роздільна здатність екрану : 1920x1200 (WUXGA)
Частота оновлення екрану : 60Hz

Потужний, захищений і стильний ноутбук HP ZBook Studio G10 з надійним процесором Intel Core 13-го покоління з високопродуктивною дискретною графічною системою RTX 4070 об'ємом 8 ГБ допоможе реалізувати проекти будь-якого рівня складності. Він чудово підійде для роботи з такими професійними відео- та графічними редакторами, як Adobe та Autodesk.


Оперативна пам’ять DDR5 об’ємом 32 ГБ та твердотільний накопичувач об’ємом 1 ТБ сприяють ефективній роботі в багатозадачному режимі, ви зможете легко завантажувати великі файли та отримувати до них доступ.


Вбудована HD IR веб-камера та аудіосистема Bang & Olufsen з чотирма динаміками та двома мікрофонами преміум-класу роблять ноутбук відмінним варіантом для проведення онлайн навчань та відеоконференцій. Завдяки технології фільтрування шумів HP Noise Suppression для вхідного й вихідного звуку переговори із співрозмовником будуть ще ефективнішими, адже ви будете чути один одного, а не зовнішні шуми.


WUXGA екран з яскравістю 400 ніт забезпечує неперевершену деталізацію та передачу кольорів. Співвідношення сторін 16:10 зменшує потребу в прокручуванні стрічки, адже показує на 11% більше вертикального вмісту, ніж дисплей із співвідношенням сторін 16:9.


Ноутбук HP ZBook Fury 16 G10 оснащений безшумною клавіатурою з підсвічуванням та високоточним тачпадом, він стане не тільки вашим надійним робочим інструментом, але й забезпечить комфорт у роботі, навіть в умовах недостатнього освітлення.


Програмне забезпечення Z Light Space дозволяє налаштувати RGB-підсвічування клавіатури, завантажити існуючі або створити власні колірні карти. Сканер відбитка пальців допоможе швидко вивести ноутбук зі сплячого режиму.


Підключайте до портів USB Type-А, SuperSpeed USB Type-C та двох USB Type-С із технологією Thunderbolt™ 4 усі необхідні периферійні пристрої, монітори, проектори та здійснюйте обмін даними зі швидкістю до 40 Гбіт/с. З'єднуйтесь з мережею через бездротову технологію Wi-Fi - ноутбук підтримує Wi-Fi 6Е та усі попередні версії. .

З ноутбуком HP ZBook Studio G10 ви зможете ефективно працювати в офісі та поза його межами. Надійний ємнісний акумулятор забезпечує цілий день автономної роботи, а функція швидкої зарядки HP допоможе за 30 хвилин зарядити ноутбук на 50%.


У ноутбуці HP ZBook Studio G10 можна активувати ряд функцій, які гарантують його безпеку та конфіденційність. Технологія HP BIOSphere 6-го покоління допоможе запобігти несанкціонованому витоку інформації. Вона працює в автоматичному режимі на рівні мікропрограмного забезпечення, робить автоматичне оновлення та перевірку безпеки, а також підвищує продуктивність та скорочує час простою.

Общие
Діагональ дисплея
16"
Тип матриці
IPS
Поверхня екрану
матова
Роздільна здатність екрану
1920x1200 (WUXGA)
Частота оновлення екрану
60Hz
Процесор
Intel Core i7-13700H (3.7–5.0 ГГц)
Покоління процесора Intel
13-th generation
Тип процесора
Core i7
Кількість ядер процесора
14
Частота процесора
2,4
Об'єм оперативної пам'яті
32 ГБ
Тип оперативної пам'яті
DDR5
Кількість слотів для оперативної пам'яті
2
Типи внутрішніх накопичувачів
SSD
Жорсткий диск
SSD: 1 ТБ
Тип відеокарти
дискретна
Відеокарта
не визначено
Об'єм вбудованої відеопам'яті
8 ГБ
Бездротові технології
Bluetooth, Wi-Fi
Оптичний привід
No ODD
Кардрідер
Card-reader
Веб-камера
WEB-Camera
Серія (модельний ряд)
HP Zbook
Підсвітка клавіатури
Так
Українська розкладка клавіатури
Так
Тип ноутбука
Бізнес, Для роботи та навчання
Інтерфейси і підключення
1 х Thunderbolt 4, 1 х USB 3.2, USB 3.2 Type-C, Комбінований аудіороз'єм
Додаткові можливості
вбудований мікрофон, стереодинаміки
Особливості
TPM модуль, підсвічування клавіатури, сканер відбитків пальців
Операційна система
Linux
Батарея
6 cell
Колір
серебристый
Висота
19 мм
Глибина
242 мм
Ширина
356 мм
Вага
1.73 кг
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами