Скло захисне Armorstandart Supreme Black Icon 3D Apple iPhone 13 Pro Max (ARM60016)

Скло захисне Armorstandart Supreme Black Icon 3D Apple iPhone 13 Pro Max (ARM60016)

У наявності
Рейтинг:

Доступні опції


У наявності 423
423 грн.

  • Виробник: Armorstandart
  • Модель: ARM60016
  • Код товару: 289635

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Сумісність з брендом : Apple
Сумісність : iPhone 13 Pro Max
Вид покриття : захисний
Кількість в упаковці : 1 шт
Призначення : для телефону
Захисне скло ArmorStandart Black Icon Supreme – це загартоване скло Asahi Glass з рамкою забезпечить максимальний захист вашого гаджета. Воно повністю повторює розмір дисплея вашого смартфона для максимально комфортного використання пристрою. Додатковим захистом є наявність сітки 3D dust proof net із нержавіючої сталі, яка перешкоджає засміченню та пошкодженню динаміка.

У виробництві використовується високоякісне загартоване скло, завдяки покращеній технології hardness coating, воно менш схильне до виникнення подряпин і пошкоджень гострими предметами, при цьому залишаючись ультратонким і міцним, має гладку поверхню і не потовщує ваш телефон.

Скло має антибактеріальні властивості. Завдяки інноваційній технології, в її основі лежить дифузія іонів срібла у верхньому шарі скла. Іони срібла взаємодіють з бактеріями, що потрапляють на поверхню скла, і знищують їх, порушуючи при цьому механізм поділу.

При установці цього захисного скла чутливість дисплея не зміниться.

Розроблене за передовими технологіями нове олеофобне покриття дозволяє забезпечувати максимально природні тактильні відчуття - пальці легко ковзають поверхнею, не залишаючи відбитків. Зображення передається з високою чіткістю та природною яскравістю.

Поліпшена клейова основа дозволить зробити установку легко без повітряних бульбашок, а також дає можливість повторити установку до 15 разів за потреби. Anti-static effect зменшує ймовірність влучення сміття в 4 рази при встановленні.

Захисне скло ArmorStandart Black Icon Supreme має автентичні габарити завдяки заокругленим 3D краю та товщину в 0,3 мм. Скло покриває весь екран телефону. У комплект входить все необхідне для швидкого та комфортного встановлення.
Общие
Сумісність з брендом
Apple
Сумісність
iPhone 13 Pro Max
Вид покриття
захисний
Кількість в упаковці
1 шт
Призначення
для телефону
ТОП Популярних моделей
Apple iPhone 13 Pro Max
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами