Мобільний телефон Oppo Reno11 F 8/256GB Palm Green

Мобільний телефон Oppo Reno11 F 8/256GB Palm Green

У наявності
Рейтинг:

У наявності 13326
+ 103 грн. на бонусний рахунок
13 326 грн.

  • Виробник: Oppo
  • Модель: Reno11 F 8/256GB Palm Gre
  • Код товару: 347674

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Діагональ екрану : 6.7"
Роздільна здатність екрану : 2412x1080
Тип дисплея : AMOLED
Оперативна пам'ять : 8 ГБ
Вбудована пам'ять : 256 ГБ
OPPO: стиль, комфорт, мультифункціональність
Смартфон OPPO Reno11 F з 4-річним захистом батареї, ультра-чіткою потрійною камерою 64 Мп, надшвидкою зарядкою і витонченим тонким корпусом точно заслуговує на вашу увагу. Насолоджуйтесь яскравим і плавним зображенням на 6.7-дюймовому AMOLED дисплеї з частотою оновлення 120 Гц. Передова мобільна платформа на базі 6нм процесора з інтелектуальною технологією пам’яті демонструє стабільність та неймовірну швидкодію при вирішенні будь-яких завдань. Батарея ємністю 5000 мАг + супер-швидка зарядка SUPERVOOC потужністю 67 Вт дозволяють назавжди забути про нестачу заряду.

Дозвольте собі відрізнятися
Завдяки оновленому дизайну з унікальною 3D текстурою задньої панелі, яка створювалася з використанням магнітного чорнила за інноваційною технологією, ваш OPPO Reno11 F не схожий на інші смартфони. З товщиною корпусу всього 7.54 мм та при вазі 177 г смартфон настільки легкий та зручний, що ви зможете користуватися ним буквально на ходу. А преміальні кольори на вибір допоможуть вам відрізнятись від інших.

Безмежний дисплей з 1.07 мільярда кольорів
Оцініть високу чіткість, глибину і плавність зображення на 6.7-дюймовому AMOLED дисплеї з частотою оновлення 120 Гц. Завдяки НDR10+ та автоматичному регулюванню яскравості користуватися смартфоном зручно за будь-якого освітлення. При співвідношенні екрану до корпусу 93.4% та за підтримки 1.07 млрд. кольорів зображення на екрані виглядає природним та реалістичним.

Готовий до подорожей та пригод
OPPO Reno11 F любить пригоди, як і ви. Захист корпусу відповідно до стандарту IP65 дозволяє користуватися смартфоном у будь-яку погоду, адже він не боїться води та пилу, доказом чого є успішне проходження тесту на 60-хвилинну роботу під дощем.

Чудові фото одним натисканням
Ультра-чітка потрійна камера + передові алгоритми обробки на ШІ допоможуть вам зберегти найяскравіші моменти у чудовій якості. 64-мегапіксельна основна камера, ультраширококутна камера з охопленням 112 градусів, макрокамера 2 Мп та селфі-камера 32 Мп розширюють ваші можливості при створенні шедеврів мобільної фотографії.

Ультра-чіткі фото та відео
Знімайте чудові фотографії з різних ракурсів і при будь-якому освітленні та отримуйте яскраві фотографії з ідеальним балансом світла та тіні, на яких чітко видно кожну деталь. Створюйте 4К HD відео, які вражають плавністю та глибиною, щоб поділитися своєю історією в деталях.

Професіонал у створенні портретів
Режим створення портретів допоможе вам зберегти найкращі моменти вашого життя такими, якими ви їх пам’ятаєте. Штучний інтелект з алгоритмами машинного навчання створює натуральні відтінки шкіри на групових знімках та автоматично налаштовує експозицію та баланс білого для отримання максимально природного кадру. Автоматична ретуш м’яко та непомітно покращує вашу природну привабливість, домагаючись сяючого ефекту.

Багато годин на роботу – хвилини на підзарядку
Потужна батарея ємністю 5000 мАг забезпечує багато годин безперервної роботи. А швидке заряджання SUPERVOOC потужністю 67 Вт всього за 48 хвилин повністю заряджає батарею. Спеціальна технологія OPPO забезпечує 4-річний захист батареї, продовжуючи її довговічність.

Потужна робота
6 нм процесор MediaTek Dimensity 7050 забезпечує неперевершену продуктивність, високу швидкість обробки графіки та унікальну швидкодію системи. Інтелектуальна технологія пам’яті автоматично стискає дані та керує ресурсами системи, оптимально розподіляючи їх між завданнями. Тому смартфон легко підтримує режим багатозадачності з одночасною роботою великої кількості програм.

OPPO: будь-яка обстановка ідеальна для спілкування
OPPO Reno11 F дозволяє спілкуватися у будь-якій обстановці. Завдяки технології Clear Voice вам забезпечено шумозаглушення до 40 Дб та підвищення чіткості голосу до 40%. Режим Ultra-Volume підвищує гучність вхідних дзвінків до 300% та забезпечує додаткову гучність для музики та контенту. Технологія LinkBoost підвищує силу та стабільність сигналу в місцях із слабким сигналом, наприклад, у метро, а також швидше відновлює сигнал при його втраті.
Общие
Діагональ екрану
6.7"
Роздільна здатність екрану
2412x1080
Тип дисплея
AMOLED
Оперативна пам'ять
8 ГБ
Вбудована пам'ять
256 ГБ
Процесор
Mediatek Dimensity 7050
Кількість ядер
8
Частота процесора
2.6 ГГц
NFC
с NFC
Безрамковий дисплей
есть
Безпровідна зарядка
нет
Бездротові підключення
Bluetooth 5.2, Wi-Fi 6 (802.11ax)
Швидка зарядка
есть
Спалах основної камери
светодиодная
Ємність аккумулятору
5000 мА/ч
Інтерфейси і підключення
Разъем: USB Type-C, Аудиоразъем: USB Type-C
Клас телефону
IP65
Кількість SIM-карт
2
Кількість модулів основної камери
3
Комбінований слот
есть
Матеріал корпусу
пластик
Навігація
GPS, A-GPS
Операційна система
Android 14.0
Основна камера
64+8+2 Мп
Покоління зв'язку (2G/3G/4G)
5G
Розміри (мм)
161.1x74.7x7.5 мм
Розширення пам'яті
до 2 ТБ
Сканер обличчя
есть
Сканер відбитків пальців в екрані
есть
Сканер відбитків пальців на корпусі
отсутствует
Сканер сітківки ока
нет
Тип SIM-карти
Nano-SIM
Фронтальний спалах
нет
Фронтальна камера
32 Мп
Колір
зеленый
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами