Електронна книжка PocketBook Era Color (PB700K3) Stormy Sea ( PB700K3-1-CIS )

Електронна книжка PocketBook Era Color (PB700K3) Stormy Sea ( PB700K3-1-CIS )

У наявності
Рейтинг:

У наявності 12199
+ 329 грн. на бонусний рахунок
12 199 грн.

  • Виробник: PocketBook
  • Модель: PB700K3-1-CIS
  • Код товару: 347770

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Розмір екрану : 7"
Роздільна здатність екрану : 1264х1680
Сенсорний дисплей : Так
Бездротові підключення : Bluetooth: Так, Wi-Fi: Так
Об'єм вбудованої пам'яті : 32 ГБ

Електронна книга PocketBook Era Color – чудова альтернатива традиційному паперовому виданню, яка надає можливість книгоманам проводити більше часу за своєю улюбленою справою.


Тепер ви з легкістю можете читати, лежачи на пляжі. Вам більше не будуть надокучати відблиски від сонця, характерні для портативних пристроїв з LCD дисплеями, чи морський бриз, який так любить гортати сторінки паперових книг.


Ви можете читати у ванній чи біля басейну і не хвилюватись, що це може зашкодити рідеру, адже з рівнем захисту IPx8 електронна книга витримає тимчасове, до 1 години, занурення у воду на глибину до 2 м.


Читайте у нічному потязі, не заважаючи своєму попутнику - технологія SMART light оптимізує оптичні властивості екрану в залежності від умов освітлення.


А коли ви не маєте можливості читати свою улюблену книгу, ви можете її слухати.


Електронна книга PocketBook Era Color підтримує 6 популярних аудіоформатів та підключення через Bluetooth. Це дозволить вам не розлучатись з своєю книгою за будь-яких обставин - у спортзалі, під час зайнять спортом, на кухні – при приготуванні улюблених страв, чи в дорозі - за кермом власного авто. А для ваших дітей цей чудовий рідер зробить захоплюючою будь-яку поїздку - слухаючи цікаві казки та оповідання, діти з легкістю перенесуть навіть найтривалішу автоподорож.


PocketBook Era Color відкриє для вас неосяжний світ дитячої, навчальної, наукової та іншої ілюстрованої літератури. Новий кольоровий мультисенсорний екран E Ink Kaleido™ 3 є безпечним для очей та забезпечує на 50% кращу роздільну здатність та PPI кольорового зображення.


7-дюймовий екран електронної книги є максимально наближеним до традиційної книжкової сторінки. У той же час, навіть найоб’ємніше книжкове видання у ваших руках буде важити лише 232 г.


Електронна книга PocketBook Era Color, підтримує всі найпопулярніші книжкові та графічні формати, включно з форматами коміксів і манга CBR і CBZ, що дозволить вам легко знайти та відкрити необхідну літературу. А з внутрішньою пам’яттю 32 Гб ваша мрія про власну бібліотеку з величезною кількістю книжок стане реальністю.


Потужний чотириядерний процесор та 1 Гб оперативної пам’яті забезпечує високу швидкість відкриття додатків та плавне перегортання сторінок, що зробить процес читання приємним і зручним.


Функція Text-to-Speech дозволяє озвучити текст на екрані, а завдяки інтегрованим словникам ви зможете читати електронні книги різними мовами.


Зручний інтерфейс допоможе швидко персоналізувати розмір шрифту, масштаб, кольори тексту та фону, параметри полів сторінки та багато інших функцій. Бокові кнопки управління зроблять процес читання ще більш приємним. Завдяки G-сенсору ви зможете легко управляти електронною книгою як правою, так і лівою рукою.


Рідер не вимагає постійного джерела живлення для підтримки зображення на екрані та вирізняється низьким енергоспоживанням. Датчик обкладинки активує режим сну, що значно економить заряд акумулятора. Однієї зарядки може вистачити на цілий місяць.


Виконана в кольорі Stormy Sea, електронна книга PocketBook Era Color стане не лише вашим постійним та надійним супутником, а й стильним і модним аксесуаром.

Общие
Розмір екрану
7"
Роздільна здатність екрану
1264х1680
Сенсорний дисплей
Так
Бездротові підключення
Bluetooth: Так, Wi-Fi: Так
Об'єм вбудованої пам'яті
32 ГБ
Тип екрану
E Ink Kaleido 3
Вбудована підсвітка
Так
Акумулятор
2 500
Гарантія
24 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами