Кулер універсальний Silver Stone SST-PF240W-ARGB-V2

Кулер універсальний Silver Stone SST-PF240W-ARGB-V2

У наявності
Рейтинг:

У наявності 4194
+ 40 грн. на бонусний рахунок
4 194 грн.

  • Виробник: Silver Stone
  • Модель: SST-PF240W-ARGB-V2
  • Код товару: 334164

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Для процесорів : не визначено
Підсвітка : ARGB
Розміри вентиляторів : 120 мм, 120 х 120 х 25 мм
Тип роз'єму : 4-pin
Рівень шуму : 35.6 dB

Високопродуктивна двосекційна система рідинного охолодження для процесора SilverStone Perma Frost Premium PF240W-ARGB-V2 типу AIO c ARGB підсвічуванням декоративного елемента на помпі та двох 120 мм вентиляторів. Оптимальний ефект відведення нагрітого повітря від процесора досягається завдяки досить габаритній мідній основі, яка щільно прилягає до його поверхні та активній роботі вентиляторів. Лопаті 120 мм вентиляторів спеціальної форми для оптимізації переміщення направленого повітряного потоку. ARGB підсвічування доповнює дизайн пристрою.

Особливості системи рідинного охолодження для процесора SilverStone Perma Frost Premium PF240W-ARGB-V2: TDP 240W та сумісність із сучасними сокетами:

  • Досить габаритна за розміром мідна, ідеально відшліфована поверхня основи повністю накриває процесор та забезпечує ефективне відведення тепла.
  • Система відведення тепла від водоблоку з мульти камерною конструкцією помпи допомагає ізолювати канали холодної та гарячої рідини. Мотор помпи використовує трифазну шестисмугову конструкцію для більш плавної та тихої роботи, порівняно з більшістю однофазних чотирьох смугових моторів. Ця особливість конструкції сприяє підвищенню енергоефективності пристрою.
  • Для запуску мотора помпи використовується спеціальний синусоїдальний генератор, що допомагає мінімізувати електричний шум і вібрації. Пристрій сертифікований AEC-Q100, що гарантує високу якість та довговічність.
  • Максимальна продуктивність роботи рідинного охолодження досягається завдяки комплектним 120 мм вентиляторам із підключенням 4 pin PWM та 3 pin ARGB (5V) для активації підсвічування. Унікальна, досконала форма лопатей із спеціальним вигином дозволяє знижувати турбулентний шум. Геометрія вентилятора оптимізована для потоку повітря і створення певного тиску, під впливом якого він активно переміщається.
  • Додатково в вуха в кутах рамки вентилятора вклеєні віброізолюючі накладки з гуми середньої жорсткості.
  • Гідравлічний підшипник гарантує тиху та тривалу роботу вентилятора при максимальних навантаженнях.
  • Підсвічування вентиляторів можна активувати за допомогою підключення до відповідного роз'єму на материнській платі або ARGB контролера, а також синхронізувати з підсвічуванням інших компонентів. У комплекті ARGB контролер з десятьма режимами підсвічування та можливістю регулювати яскравість та швидкість вентиляторів.
  • Передбачено захист від корозії та впливу агресивного довкілля за рахунок застосування матеріалів високої якості з антикорозійним покриттям.
  • Трубки еластичні та зручні при розміщенні у корпусі, ідеально закріплені.
  • Унікальний відомий дизайн за рахунок спеціального елемента з підсвічуванням ARGB, який встановлений на помпі. За формою він нагадує блискучий кристал.
  • У комплекті високопродуктивна термопаста.
Общие
Для процесорів
не визначено
Підсвітка
ARGB
Розміри вентиляторів
120 мм, 120 х 120 х 25 мм
Тип роз'єму
4-pin
Рівень шуму
35.6 dB
Колір
белый
Матеріал радіатора
алюміній
Система підшипників
гідродинамічний (FDB Bearing)
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами