Кулер універсальний DeepCool AK500

Кулер універсальний DeepCool AK500

У наявності
Рейтинг:

У наявності 2610
+ 25 грн. на бонусний рахунок
2 610 грн.

  • Виробник: DeepCool
  • Модель: AK500
  • Код товару: 325282

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Для процесорів : не визначено
Підсвітка : немає
Вага : 1040 г
Розмір (загальний) : 158 х 127 х 117 мм
Розміри вентиляторів : 120 х 120 х 25 мм

DeepCool AK500 - це високопродуктивний процесорний кулер, який максимізує потенціал охолодження завдяки великому радіатору, п'яти вдосконаленим тепловим трубкам та високоефективному 120-мм вентилятору з підшипником FDB. Зберігайте продуктивність процесора завдяки чудовій здатності охолодження AK500, який може розсіяти до 240 Ватт теплової енергії.

Насолоджуйтесь іграми в роздільній здатності 4K або справляйтеся з високими обчислювальними навантаженнями, і при цьому бути впевненим, що ваша система достатньо охолоджується і здатна видавати максимум своїх можливостей.

Завдяки оптимізації внутрішньої капілярної структури та використанню точної кількості рідини наші мідні теплові трубки забезпечують найкращі характеристики передачі тепла незалежно від того, чи знаходиться кулер у вертикальному чи горизонтальному корпусі. Це ідеальне співвідношення сприяє високоефективному фазовому переходу по всій тепловій трубці та забезпечує нижчий тепловий опір у широкому діапазоні TDP.

Зміщена під кутом конструкція теплових трубок забезпечує вільний доступ до слотів DIMM для кращої сумісності з великогабаритними модулями пам'яті, а також демонструє будь-яке RGB-підсвічування. Для чотириканальних материнських плат задні слоти мають прозір 45 мм.

Досягніть високоефективного охолодження з мінімальним рівнем шуму завдяки вентилятору FK120, що входить до комплекту, який при необхідності збільшує повітряний потік і статичний тиск і інтелектуально знижує його для безшумної ефективності. В комплект постачання входять додатковий низькошвидкісний адаптер та додаткові затискачі для вентиляторів.

Общие
Для процесорів
не визначено
Підсвітка
немає
Вага
1040 г
Розмір (загальний)
158 х 127 х 117 мм
Розміри вентиляторів
120 х 120 х 25 мм
Тип роз'єму
4-pin PWM
Струм споживання вентиляторами
0.12 А
Рівень шуму
28 dB
Колір
черный
Матеріал радіатора
алюміній + мідь
Система підшипників
гідродинамічний (FDB Bearing)
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами