Корпус 2E Calleo GB700W (2E-GB700W)

Корпус 2E Calleo GB700W (2E-GB700W)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 2017
+ 19 грн. на бонусний рахунок
2 017 грн.

  • Виробник: 2E
  • Модель: 2E-GB700W
  • Код товару: 331409

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Потужність блоку живлення : без блоку живлення
Типорозмір : Mini Tower
Вентилятори : 4 х 120 мм
Наявність підсвітки : кулери з підсвічуванням, на задній панелі, на передній панелі
Особливості : вікно на бічній панелі, з пиловим фільтром, з підсвічуванням, контролер вбудованого підсвічування, пульт ДК

Корпус 2E Gaming Calleo компактний корпус для сучасної ігрової або робочої станції з трьома вбудованими 120мм ARGB вентиляторами за сітчастою сталевою лицьовою панеллю, плюс додатково один 120мм вентилятор ARGB на задній панелі.

Модель чудово підійде для самостійного і промислового складання, завдяки раціонально організованому внутрішньому простору і нескладній конструкції. Матеріал корпусу - сталь 0.5 мм, бічна панель із 4 мм загартованого скла. Типорозмір корпусу Mini Tower - це сумісність із материнськими платами Micro ATX, Mini ITX. Корпус без блока живлення. Користувачеві надається можливість самостійного вибору джерела живлення, залежно від рівня системи, який встановлюється в нижній частині корпусу.

2E Gaming Calleo підходить для складання компактного домашнього ПК і потужної ігрової системи, має стильний дизайн і продуману вентиляцію. Максимально можлива довжина відеокарти - 320 мм. Корпус надає можливості монтажу достатньої кількості накопичувачів і численних плат розширення (4 слотів розширення). Передбачено встановлення 6-ти вентиляторів (на верхню панель, до вже трьох встановлених) і охолодження для процесора висотою до 150 мм.

Корпус адаптовано до можливості монтажу системи рідинного охолодження: на передню панель - радіатори 240мм, на задню - один 120мм, додатково передбачено простір для акуратного розміщення кабелів. На верхній/нижній панелях знімні пилові магнітні фільтри. Для під'єднання, керування та контролю за комп'ютерною периферією і підсвічуванням, в арсеналі корпусу є роз'єми 2xUSB 3.0, 1xUSB 2.0 HD AUDIO+MIC, кнопки та індикатори Power, Reset, Power LED, HDD LED, додатково ARGB контролер і пульт дистанційного керування.

Общие
Потужність блоку живлення
без блоку живлення
Типорозмір
Mini Tower
Вентилятори
4 х 120 мм
Наявність підсвітки
кулери з підсвічуванням, на задній панелі, на передній панелі
Особливості
вікно на бічній панелі, з пиловим фільтром, з підсвічуванням, контролер вбудованого підсвічування, пульт ДК
Серія
2E Calleo
Пиловий фільтр
так
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами