Корпус 2E 2E-GK701W

Корпус 2E 2E-GK701W

У наявності
Рейтинг:

У наявності 4088
+ 39 грн. на бонусний рахунок
4 088 грн.

  • Виробник: 2E
  • Модель: 2E-GK701W
  • Код товару: 327247

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Потужність блоку живлення : без блоку живлення
Типорозмір : Mini Tower
Вентилятори : 4 х 120 мм
Наявність підсвітки : кулери з підсвічуванням, на задній панелі, на передній панелі
Особливості : вікно на бічній панелі, з пиловим фільтром, з підсвічуванням, контролер вбудованого підсвічування, контролер швидкості обертання вентиляторів, прозора передня панель, пульт ДК

Gaming Fantom GK701 — надійний комп'ютерний корпус типорозміру Mini-Tower. Має стильний дизайн з ефектними боковою та фронтальною панелями із загартованого скла. Вони не лише захищатимуть компоненти корпусу від пошкоджень, а й гарантуватимуть їх зручний огляд збоку.

Модель уже оснащена чотирма вентиляторами діаметром 120-мм з ARGB-підсвічуванням та підтримкою PWM, які гарантуватимуть надходження великої кількості свіжого повітря в корпус. Також передбачена можливість встановлення системи водяного охолодження та встановлені знімні пилові фільтри на верхній та нижніх панелях.

Для легкого та швидкого підключення периферійних пристроїв до комп’ютера корпус оснащений роз’ємом Type-C та двома портами USB 3.0. Не передбачено вбудованого блоку живлення, тому ви зможете самостійно дібрати компонент із необхідними характеристиками.

У Gaming Fantom GK701 розмірами 220 x 440 x 455 мм є можливість встановити відеокарту максимальною довжиною 400 мм, процесорний кулер висотою до 165 мм, блок живлення та інші важливі компоненти. Також за потреби зможете розмістити систему повітряного охолодження з максимальним розміром до 360 мм на внутрішній панелі, 360 мм на верхній та 120 мм на задній. Це забезпечить ефективне виведення тепла і стабільну роботу навіть під час великого навантаження.

Общие
Потужність блоку живлення
без блоку живлення
Типорозмір
Mini Tower
Вентилятори
4 х 120 мм
Наявність підсвітки
кулери з підсвічуванням, на задній панелі, на передній панелі
Особливості
вікно на бічній панелі, з пиловим фільтром, з підсвічуванням, контролер вбудованого підсвічування, контролер швидкості обертання вентиляторів, прозора передня панель, пульт ДК
Серія
2E Fantom
Пиловий фільтр
так
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами