Блок живлення 1000W APFC CORSAIR CP-9020201-EU

Блок живлення 1000W APFC CORSAIR CP-9020201-EU

У наявності
Рейтинг:

Доступні опції


У наявності 8850
8 850 грн.

  • Виробник: CORSAIR
  • Модель: CP-9020201-EU
  • Код товару: 298732

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Діаметр вентиляторів : 1х135 мм
ККД : 90%
Модуль PFC : активный
Потужність, Вт : 1000 Вт
Стандарт 80 Plus : 80 Plus Gold
ОХОЛОДЖЕННЯ З ТЕХНОЛОГІЄЮ магнітної левітації В ПОЄДНАННІ З ВИСОКОЇ ЕФЕКТИВНІСТЮ
Повністю модульні блоки живлення серії CORSAIR RMx Series створені з використанням компонентів найвищої якості, завдяки яким вони забезпечують ефективне харчування вашого ПК за стандартом 80 PLUS Gold і потужне охолодження за допомогою вентиляторів з технологією магнітної левітації.

ВЕНТИЛЯТОР 135 ММ З ТЕХНОЛОГІЄЮ магнітної левітації
Висока продуктивність, низький рівень шуму і неперевершена надійність завдяки вентилятору, оснащеному підшипником з технологією магнітної левітації, і спеціально розробленим роторам.

ВИСОКА ЕФЕКТИВНІСТЬ
При максимальному ККД більше 90% блоки живлення серії RMx Series виробляють менше шуму і менше тепла, а це означає менше занепокоєння і більше часу на ігри.

ПОВНІСТЮ МОДУЛЬНА КОНСТРУКЦІЯ З декількома роз’ємами EPS12V
Повністю модульна система кабелів передбачає підключення лише тих кабелів, які необхідні для роботи системи, а великий набір кабелів в комплекті поставки забезпечує широкі можливості сумісності з сучасними графічними картами і материнськими платами.

Блоки живлення цієї серії також сумісні з 12-контактним кабелем живлення для новітніх топових графічних процесорів.

РЕЖИМ НУЛЬОВИЙ ШВИДКОСТІ ОБЕРТАННЯ ВЕНТИЛЯТОРА (ZERO RPM)
При низьких і середніх навантаженнях вентилятор охолодження повністю відключається, забезпечуючи практично безшумну роботу системи, але як тільки навантаження збільшується, вентилятор включається і підтримує необхідний рівень температури для критично важливих компонентів.

ТЕХНОЛОГІЧНІСТЬ І НАДІЙНІСТЬ
Кожен блок живлення RMx Series забезпечує стабільну і надійну подачу харчування і найвищу продуктивність завдяки ретельно пророблений топології LLC з перетворенням постійного струму в постійний і автентичним електролітичним японським конденсаторів, розрахованим на роботу при температурі до 105 ° C. Підтримка сплячого режиму Microsoft Modern Standby дозволяє миттєво пробудити ПК і підвищити ефективність роботи системи при низьких навантаженнях.

СЕРТИФІКАЦІЯ
Організація Cybenetics оцінює ефективність і рівень шуму у всьому діапазоні потужності блоків живлення, використовуючи більше 1450 різних комбінацій навантажень.

Рівень ефективності «Gold» має на увазі загальну ефективність в діапазоні від ?87% до <91% (в залежності від вхідної напруги).

Рівень шуму «A», який вимірюється за тією ж комбінацією навантаження, становить від ?25 дБА до <30 дБА при усередненні даних по шуму.

ЗБЕРІТЬ СИСТЕМУ ЗА СВОЇМ СМАКОМ
Кожен повністю модульний блок живлення CORSAIR сумісний з широким асортиментом приладдя CORSAIR. Від кабелів з індивідуальної опліткою в різних колірних виконаннях до 12-контактних кабелів живлення з роз’ємом Micro-Fit для графічних процесорів і кабелів живлення 12VO для материнських плат - зберіть систему на свій смак.
Общие
Діаметр вентиляторів
1х135 мм
ККД
90%
Модуль PFC
активный
Потужність, Вт
1000 Вт
Стандарт 80 Plus
80 Plus Gold
Стандарт БЖ
ATX
Рівень шуму
30 дБ
+12V1
83.3А
+3.3V
20А
+5V
20А
+5Vsb
3A
-12V
0.3А
Floppy
нет
Molex
8
SATA
14
Підключення відеокарти
PCI-E 6+2pin:6, PCI-E 6pin:нет, PCI-E 8pin:нет
Модульне підключення кабелів
есть
Підключення процесора
4+4 pin CPU:3, 8-pin CPU:нет, 4-pin CPU:нет
Розміри, мм
160х150х86 мм
Вага
2 кг
Колір
черный
Гарантія
120 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами