Комп`ютер Apple Mac Mini A1993 (Z0W2000U7)

Комп`ютер Apple Mac Mini A1993 (Z0W2000U7)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 22982
22 982 грн.

  • Виробник: Apple
  • Модель: Z0W2000U7
  • Код товару: 328607

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Тип ПК : не визначено
Серія процесора : не визначено
Об'єм оперативної пам'яті : не визначено
Об'єм диску : не визначено
Виробник чіпа відеокарти : Intel
Комп'ютер Apple A1993 Mac mini - це пристрій, який навіть важко назвати настільним ПК через неймовірно мініатюрні розміри. Незважаючи на компактні габарити, Mac Mini здатний вразити легкістю роботи з "важкими" програмами. В оновленому Mac Mini встановлюються процесори 8-го покоління, що дозволило отримати приріст продуктивності, в порівнянні з попередніми пристроями. Оперативна пам'ять DDR4 типу дозволить сміливо йти на нестандартні рішення та братися за складні проекти, а SSD накопичувач прискорить взаємодію з системою Mac Mini.

Розробниками передбачено Apple T2 Security Chip, який за аналогією в ноутбуках Apple відповідає за безпеку даних. Чіп має кілька контролерів і оснащений модулем Secure Enclave, який відповідає за роботу функції безпечного завантаження і зберігання зашифрованих даних. На Apple T2 Security Chip буде зберігатися захищена інформація, а тому за конфіденційність роботи і записаних даних хвилюватися не потрібно.

Mac Mini буде відмінним помічником для фахівців - такі завдання, як обробка мультимедійного контенту або тестування програмного забезпечення будуть виконуватися з Mac Mini швидко і ефективно. Пристрій не буде займати багато місця, він прекрасно впишеться в офісні простори, де потрібно зберігати організованість робочих місць, а також тишу - охолодження Mac Mini здійснюється з мінімумом шуму.

Для підключення інших пристроїв передбачений продуманий набір інтерфейсів. Швидкісний Thunderbolt, HDMI, Gigabit Ethernet знадобляться при необхідності підключення периферійних пристроїв, накопичувачів і мережевого кабелю. При тому, Mac Mini можна буде від'єднати і взяти з собою додому - для цього не потрібно буде робити багато маніпуляцій. Mac Mini - це надійна робоча платформа з естетичним видом. Він стане рішенням для компактних офісів, потужним домашнім центром для роботи, навчання і розваг, а також інструментом для реалізації ідей, які здатні принести успіх.
Общие
Тип ПК
не визначено
Серія процесора
не визначено
Об'єм оперативної пам'яті
не визначено
Об'єм диску
не визначено
Виробник чіпа відеокарти
Intel
Модель відеокарти
не визначено
Діагональ екрану
не визначено
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами