Жорсткий диск 3.5" 2TB Seagate ST2000NM017B

Жорсткий диск 3.5" 2TB Seagate ST2000NM017B

У наявності
Рейтинг:

Доступні опції


У наявності 5772
5 772 грн.

  • Виробник: Seagate
  • Модель: ST2000NM017B
  • Код товару: 301114

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Об`єм диска : 2 TB
Об'єм буфера : 256 MB
Швидкість обертання шпинделя : 7200 rpm
Інтерфейс : SATA III
Форм-фактор : 3.5"
Накопичувачі корпоративного класу для роботи з великими масивами даних
Жорсткі диски Exos 7E10 ємністю до 10 ТБ пропонують усі можливості для роботи з великими масивами даних у центрах обробки, де потрібні виключно надійні жорсткі диски корпоративного класу. Накопичувачі Exos 7E10 – це рентабельне рішення для забезпечення надійного доступу до неструктурованих даних. Завдяки їм архітектори центрів обробки даних та професіонали в ІТ-сфері забезпечать цілодобову роботу зі стабільною продуктивністю, винятковою надійністю, максимальною безпекою та низькою сукупною вартістю володіння.

Надійне зберігання великих масивів даних у системах, що працюють цілодобово та без вихідних
Середній час напрацювання на відмову від накопичувачів Exos 7E10 становить 2 млн годин, а межа робочого навантаження — 550 ТБ на рік. Це вдесятеро більше, ніж у звичайних жорстких дисків для комп'ютерів. Завдяки сучасній кеш-пам'яті, алгоритмам виправлення помилок «на льоту» та конструкції, розрахованої на вплив обертальних вібрацій, накопичувачі Exos 7E10 забезпечують стабільну продуктивність у системах з реплікацією та багатодискових системах RAID.

Висока продуктивність для стандартних центрів обробки даних
На сьогоднішньому ринку це найефективніший та економічний накопичувач для центрів обробки даних, що підтримує робочі навантаження корпоративного класу. Всі моделі лінійки легко інтегруються в системи зберігання неструктурованих даних завдяки інтерфейсам SAS 12 Гбіт/с та SATA 6 Гбіт/с. Крім того, ці диски підтримують інноваційні технології PowerChoice та Seagate RAID Rebuild, які дозволяють додатково зменшити операційні витрати.

Виняткова надійність, захист даних та безпека корпоративного рівня
Додаткові функції безпеки: дані захищені на місці їх зберігання — на диску. Завдяки безпечному завантаженню та діагностиці, самошифруванню, відповідності специфікації TCG та стійкості до злому відповідно до стандарту FIPS/Common Criteria накопичувачі Exos 7E10 запобігають несанкціонованому доступу та захищають дані, що зберігаються на них. Технологія Seagate Secure спрощує перепрофілювання та утилізацію накопичувачів, допомагає захистити дані на відключеному пристрої та забезпечити дотримання корпоративних та федеральних вимог щодо забезпечення безпеки даних.
Общие
Об`єм диска
2 TB
Об'єм буфера
256 MB
Швидкість обертання шпинделя
7200 rpm
Інтерфейс
SATA III
Форм-фактор
3.5"
Серія
Exos 7E10
Максимальний рівень шуму (дБ)
нет данных
Енергоспоживання
9.4 Вт
Кількість байт на сектор
нет данных
Напрацювання на відмову
2 000 000 часов
Габарити
147х101.85х26.11 мм
Споживаєма потужність
5.16 Вт
Гарантія
60 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами