Жорсткий диск 16 ТБ Western Digital WD161KFGX

Жорсткий диск 16 ТБ Western Digital WD161KFGX

У наявності
Рейтинг:

У наявності 17079
17 079 грн.

  • Виробник: Western Digital
  • Модель: WD161KFGX
  • Код товару: 340003

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Об`єм диска : 16 ТВ
Об'єм буфера : 512 MB
Швидкість обертання шпинделя : 7200 rpm
Інтерфейс : SATA
Форм-фактор : 3.5"
Відповідність вимогам великих компаній
Диски WD Red Pro, спеціально розроблені з урахуванням потреб підприємств середнього та великого бізнесу, призначені для мережевих систем зберігання з 24 відсіками. Накопичувач WD Red Pro, створений для цілодобової роботи з величезними обсягами даних, чудово підходить для архівування й надання загального доступу, а також модернізації масиву RAID для підтримування декількох операційних систем, наприклад ZFS й інших файлових систем. Використовуючи у своєму мережевому пристрої зберігання ці надійні диски, ви підвищуєте ефективність роботи компанії, оскільки ваші працівники можуть швидко обмінюватися файлами й архівувати папки.







Унікальна технологія NASware 3.0
Унікальна передова технологія NASware 3.0, реалізована на рівні мікропрограми, гарантує безперешкодну інтеграцію, надійний захист даних і оптимальну швидкодію, які потрібні для мережевих пристроїв зберігання, що працюють в умовах високих навантажень. Сучасна технологія NASware 3.0, реалізована в кожному жорсткому диску WD Red Pro, підвищує продуктивність системи завдяки поліпшенню параметрів сумісності, надійності, інтеграції та поновлення.







Оптимальна сумісність із мережевими пристроями зберігання
Після появи жорстких дисків WD Red Pro з технологією NASware вам більше не доведеться гадати під час вибору накопичувача. Вони призначені для мережевих систем зберігання, а унікальний алгоритм допомагає домогтися оптимального співвідношення продуктивності та надійності під час використання дисків у мережевих пристроях зберігання й масивах RAID. Інакше кажучи, WD Red Pro — це один із тих дисків, які сумісні з максимальною кількістю мережевих пристроїв зберігання. Жорсткі диски WD Red Pro перевірені на сумісність із великою кількістю технологій і мережевих пристроїв зберігання.





3D Active Balance Plus
Розроблена та вдосконалена технологія балансування у двох площинах істотно підвищує швидкодію та надійність накопичувачів. Брак правильного балансування в накопичувачах може скорочувати термін їх експлуатації, знижувати згодом їх швидкодію й призводити до надмірної вібрації й шуму в багатодискових системах.Запобігання та усунення помилок
У накопичувачах WD Red Pro, спеціально призначених для використання в масивах RAID і мережевих пристроях зберігання, реалізована технологія NASware 3.0, одним зі складників якої є функція контролю усунення помилок, що знижує ймовірність випадання жорстких дисків із масивів RAID.
Общие
Об`єм диска
16 ТВ
Об'єм буфера
512 MB
Швидкість обертання шпинделя
7200 rpm
Інтерфейс
SATA
Форм-фактор
3.5"
Гарантія
24 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами