Материнська плата ASUS TUF GAMING B650M-E

Материнська плата ASUS TUF GAMING B650M-E

У наявності
Рейтинг:

У наявності 7311
7 311 грн.

  • Виробник: ASUS
  • Модель: TUF GAMING B650M-E
  • Код товару: 330965

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Сокет : AM5
Чіпсет : AMD B650
Процесорна сумісність : AMD Socket AM5 for AMD Ryzen 7000 Series/ 8000 Series Desktop Processors
Тип пам'яті : DDR5
Кількість слотів пам'яті : 4
У материнській платі ASUS TUF GAMING B650M-E зібрані всі основні елементи новітніх процесорів AMD Ryzen 7000-ї серії, які поєднуються з ігровими можливостями та перевіреною часом надійністю. Завдяки використанню компонентів військового класу, модернізованої системи живлення та комплексної системи охолодження ця материнська плата перевершує всі очікування, забезпечуючи стабільну та надійну роботу в марафонських іграх. Крім того, материнські плати TUF GAMING проходять жорсткі випробування на витривалість, що гарантує, що вони впораються з умовами, в яких інші можуть вийти з ладу. З естетичного погляду ця модель виконана в строгих чорних тонах і має геометричні елементи дизайну, що відображають надійність і стабільність, характерні для серії TUF GAMING.

Підвищення продуктивності процесора.
Система AMD Precision Boost Precision Overdrive (PBO) розширює бюджет струму та напруги процесора для опортуністичного збільшення продуктивності. Завдяки агресивному налаштуванню параметрів PBO алгоритм AMD може використовувати надійне рішення материнської плати з живлення для ще більшого збільшення продуктивності.

Всебічна енергоефективність.
Функція енергозбереження містить кілька налаштувань, що дають змогу легко оптимізувати енергоспоживання і домогтися максимальної економії електроенергії. Можна ввімкнути обмеження потужності процесора, затемнити підсвічування Aura і перевести профіль вентилятора в енергоощадний режим. Також можна перемкнути план Power Saver, вбудований у Microsoft Windows.

UEFI BIOS.
Відомий BIOS ASUS UEFI надає все необхідне для конфігурування, налаштування та регулювання системи. Він пропонує інтелектуально спрощені опції для користувачів-початківців ПК і широкі можливості для досвідчених ветеранів.

Розширене налаштування для серйозних користувачів.
Інтуїтивно зрозумілий розширений режим, пропонований через UEFI, дає змогу повністю контролювати систему. Вбудована функція пошуку полегшує пошук потрібних параметрів, а різні розширені функції дають змогу грамотно виконувати тонкі налаштування, щоб налаштувати продуктивність так, як вам потрібно.

Розширене налаштування для серйозних настроювачів.
Інтуїтивно зрозумілий розширений режим, пропонований через UEFI, дає змогу повністю контролювати роботу системи. Вбудована функція пошуку дає змогу легко знаходити потрібні параметри, а різні розширені функції - грамотно налаштовувати продуктивність.

Швидке і просте налаштування.
Режим EZ відображає важливі параметри і статистику, пропонує майстра налаштування, функцію перетягування і застосування важливих параметрів одним клацанням миші - все це допоможе вам швидко налаштувати обладнання.

Режим Aura On/Off Mode (Stealth).
Легко увімкнути або вимкнути RGB-підсвітку Aura або всі вбудовані світлодіоди для приглушеного естетичного ефекту.

Швидке і просте налаштування.
Режим EZ відображає важливі налаштування і статистику, а також пропонує майстра налаштування, перетягування і застосування важливих параметрів одним клацанням миші - все, щоб допомогти вам швидко запустити установку.

Armoury Crate.
Ексклюзивний продукт ASUS Armoury Crate забезпечує централізоване управління підтримуваними ігровими продуктами. Єдиний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дає змогу налаштовувати RGB-підсвітку для всіх сумісних пристроїв і під’єднувати їх до Aura Sync для уніфікованого освітлення. Крім того, він пропонує інформацію та управління для обраної та зростаючої екосистеми апаратного забезпечення, включно з налаштуваннями пристроїв введення, Fan Xpert 2+ і двостороннім шумозаглушенням AI. У Armoury Crate також передбачено реєстрацію продукту та розділ новин, що дає змогу залишатися на зв’язку з ігровою спільнотою.

НАДІЙНА ПРОДУКТИВНІСТЬ.
Материнські плати TUF GAMING B650 з поліпшеною системою живлення та широкими можливостями охолодження для новітніх процесорів AMD, а також підтримкою швидшої пам’яті та накопичувачів - ідеальна основа для вашої наступної бойової системи на базі AMD з високим числом ядер.

Об’єднані каскади живлення.
Каскади живлення 8+2 розраховані на 60 ампер кожен, об’єднують МДН-транзистори високого та низького боку і драйвери в єдиний корпус, забезпечуючи потужність, ефективність і стабільну роботу для всіх сумісних процесорів AMD.

Роз’єми живлення 8+4 PIN ProCool.
Як порівняти з традиційними входами живлення, роз’єми ASUS ProCool виготовлено відповідно до жорстких технічних вимог для забезпечення повного контакту з кабелями живлення БЖ. Зниження імпедансу дає змогу запобігти появі "гарячих точок" і виходу роз’ємів із ладу.

Підключення.
Материнські плати TUF GAMING B650 досягають нових висот продуктивності завдяки останній версії PCI Express, а арсенал портів USB, включно з двома Type-C, ще більше розширює сумісність і пропускну здатність.

ПРОСТИЙ "ЗРОБИ САМ".
Лінійка TUF GAMING пропонує просте налаштування для всіх збирачів. Екосистема TUF GAMING Alliance забезпечує сумісність, а в Armoury Crate є Fan Xpert 2+, інформація про обладнання, двостороннє шумозаглушення AI, опції RGB і налаштування периферійних пристроїв. Ця платформа має інтуїтивно зрозумілі інструменти для побудови та оптимізації систем мрії.

Збирайте з упевненістю.
TUF GAMING Alliance - це співпраця між ASUS і надійними брендами комплектуючих для ПК, що забезпечує сумісність широкого спектра компонентів, як-от корпуси, блоки живлення, процесорні кулери, комплекти пам’яті та багато іншого. Завдяки регулярному додаванню нових партнерів і компонентів, альянс TUF GAMING Alliance продовжуватиме розвиватися.

Safeslot Core+ і SafeDIMM.
SafeSlot Core+ - це посилена металева оболонка, що встановлюється в слот PCIe для забезпечення надійного встановлення карти. Міцні оболонки ASUS SafeDIMM підтримують і захищають модулі пам’яті на деяких материнських платах ASUS, даючи змогу вставляти їх швидко, точно і впевнено.

ЗАХОПЛИВІ ІГРИ.
Материнські плати TUF GAMING B650 обладнані всіма необхідними функціями для високопродуктивних ігор: надшвидкісний мережевий зв’язок для плавнішої гри в Інтернеті, чистий звук із позиційними сигналами для FPS-ігор і вбудоване RGB-підсвітлення, яке синхронізується з під’єднаним обладнанням, для створення індивідуальної ігрової атмосфери.

2,5 Гб Ethernet.
Вбудований Ethernet 2,5 Гб підвищує швидкість під’єднання до локальної мережі завдяки збільшенню пропускної спроможності в 2,5 раза. Використовуючи наявний кабель LAN, ви можете скористатися перевагами цієї мережевої модернізації для плавнішої гри без затримок, миттєвого передавання відео з високою роздільною здатністю та швидшого передавання файлів.

Двостороннє шумозаглушення AI.
Ця потужна ексклюзивна утиліта ASUS використовує величезну базу даних глибокого навчання для зниження фонового шуму від мікрофона* і вхідного звуку, зберігаючи при цьому голос. Відволікаючий стукіт клавіатури, клацання миші та інші навколишні шуми усуваються, щоб ви могли чути і бути почутими з ідеальною чіткістю під час гри або розмови.

Об’ємний звук Realtek 7.1.
Унікальний аудіокодек, розроблений у тісній співпраці з компанією Realtek для материнських плат TUF GAMING B650, має безпрецедентне співвідношення сигнал/шум 98 дБ для стереофонічного лінійного виходу, забезпечуючи первісну якість звуку.

DTS Audio Processing.
Технологія DTS Audio Processing покращує якість звучання ігрових гарнітур і колонок завдяки зниженню спотворень і глибших басів, завдяки чому ігри, фільми та музика звучать краще. Крім того, вона дає змогу налаштовувати параметри звуку.

Адресна система Gen 2 RGB.
Три адресні роз’єми Gen 2 RGB підтримують до 500 світлодіодів на пристроях Gen 2 RGB, даючи змогу системі Aura Sync автоматично налаштовувати світлові ефекти у всій системі. Нові головки також забезпечують повну зворотну сумісність з наявним обладнанням Aura Sync.
Общие
Сокет
AM5
Чіпсет
AMD B650
Процесорна сумісність
AMD Socket AM5 for AMD Ryzen 7000 Series/ 8000 Series Desktop Processors
Тип пам'яті
DDR5
Кількість слотів пам'яті
4
Підтримка двоканального режиму
так
Максимальний об'єм оперативної пам'яті
192 ГБ
Призначення
геймерська
Підтримка ОС
Windows 10, Windows 11
Безпровідний зв'язок
Wi-Fi: Немає
Кількість LAN-контролерів, шт
1 шт
Тип BIOS
256 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS
Внутрішні роз'єми і порти
M.2: 2, 4 x SATA 6Gb/s, U.2: нет
Внутр. слоти розширення
PCI-E 16x: 1, PCI-E 1x: 2, PCI: нет, PCI-E 8x: нет, PCI-E 4x: нет, Mini-PCIe: нет
4-піновий для вентилятора, шт.
2 шт.
RAID
0, 1, 10
Інші коннектори
1 x 20-3 pin System Panel header with Chassis intrude function, 1 x 4-pin AIO Pump header, 1 x 4-pin CPU Fan header, 1 x 4-pin CPU OPT Fan header, 1 x AURA RGB header, 1 x Clear CMOS header, 1 x COM port header, 1 x Front Panel Audio header (AAFP), 2 x 4-pin Chassis Fan header, 3 x Addressable Gen 2 headers
Зовнішні порти
1 x Flash BIOS Button, 1 x HDMI, 1 x PS/2, 1 x RJ45, 2 x DisplayPort, 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 2 x USB 3.2 Gen 2 Type-A, 3 x Audio, 4 x USB 2.0, DisplayPort, HDMI
Багатоканальний звук
7.1
Вид
материнська плата для ПК
Колодки
1 x USB 3.2 Gen1, 1 x USB 3.2 Gen1 Type-C, 2 x USB 2.0
Живлення 12В
1 x 24-pin, 1 x 4-pin 12В, 1 x 8-pin 12В
Bluetooth
Немає
Форм-фактор
Micro ATX
Висота, мм
244
Ширина, мм
244
Гарантія
36 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами