Материнська плата ASUS TUF GAMING A620M-PLUS

Материнська плата ASUS TUF GAMING A620M-PLUS

У наявності
Рейтинг:

У наявності 5146
5 146 грн.

  • Виробник: ASUS
  • Модель: TUF GAMING A620M-PLUS
  • Код товару: 330964

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Сокет : AM5
Чіпсет : AMD A620
Процесорна сумісність : AMD Ryzen 7000 серії
Тип пам'яті : DDR5
Кількість слотів пам'яті : 4
ASUS TUF GAMING A620M-PLUS - це всі основні елементи процесорів AMD Ryzen 7000-ї серії, які поєднуються з ігровими можливостями та перевіреною довговічністю. Завдяки компонентам військового класу, модернізованому рішенню живлення та комплексній системі охолодження ця материнська плата перевершує всі очікування, забезпечуючи надійну та стабільну продуктивність для марафонських ігор. Материнські плати TUF GAMING також проходять ретельне тестування на витривалість, щоб гарантувати, що вони зможуть витримати умови, в яких інші можуть вийти з ладу. З естетичного погляду, у цій моделі використовують строгі чорні кольори та геометричні елементи дизайну, що відображають надійність і стабільність, які визначають серію TUF GAMING.

Інтелектуальне управління.
Комплексні засоби керування складають основу серії ASUS TUF GAMING. Материнська плата TUF GAMING A620 містить гнучкі інструменти для налаштування кожного аспекту вашої системи, даючи змогу налаштовувати продуктивність відповідно до того, як ви працюєте, для досягнення максимальної продуктивності.

Всебічна енергоефективність.
Функція енергозбереження містить кілька налаштувань, що дають змогу легко оптимізувати енергоспоживання і домогтися максимальної економії енергії. Ви можете ввімкнути обмеження потужності процесора, затемнити підсвічування Aura і встановити профіль вентилятора в режим енергозбереження. Ви також можете перемкнути план Power Saver, вбудований у Microsoft Windows.

Uefi Bios.
Відомий BIOS ASUS UEFI надає все необхідне для конфігурування, налаштування та вдосконалення системи. Він пропонує розумно спрощені опції для користувачів-початківців і всебічні функції для досвідчених ветеранів.

Armoury Crate.
Ексклюзивний крейт Armoury Crate від ASUS забезпечує централізоване керування підтримуваними ігровими пристроями. Єдиний інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дає змогу налаштувати RGB-підсвітку для всіх сумісних пристроїв і пов’язати їх з Aura Sync для уніфікованого освітлення. Він також пропонує інформацію та контроль для обраної та зростаючої екосистеми апаратного забезпечення, включно з налаштуваннями пристроїв введення, Fan Xpert 2+ і двостороннім шумозаглушенням AI. У Armoury Crate навіть передбачено реєстрацію продукту та розділ новин, щоб залишатися на зв’язку з ігровою спільнотою.

Надійна робота.
Материнські плати TUF GAMING A620 з поліпшеною системою живлення і широкими можливостями охолодження для процесорів AMD, а також підтримкою швидшої пам’яті та накопичувачів — це ідеальна основа для вашої наступної бойової установки з високим числом ядер AMD.

Проектування шестишарових друкованих плат.
Кілька шарів друкованої плати оптимізують керування теплом для критично важливих компонентів, підтримуючи їхню оптимальну робочу температуру.

Розгінна продуктивність DRAM.
Всебічні можливості налаштування пам’яті є наріжним каменем материнських плат TUF GAMING. З материнськими платами TUF GAMING A620 ви зможете витягти весь потенціал зі своїх модулів DDR5, чи то модулі з екстремально швидкісного набору, чи то з набору початкового рівня.

Двостороннє шумозаглушення AI.
Ця потужна ексклюзивна утиліта ASUS використовує величезну базу даних глибокого навчання для зниження фонового шуму від мікрофона* і вхідного звуку, зберігаючи при цьому голос. Відволікаючий стукіт клавіатури, клацання миші та інші навколишні шуми видаляються, щоб ви могли чути і бути почутим з ідеальною чіткістю під час гри або розмови.

Об’ємний звук Realtek 7.1.
Унікальний аудіокодек, розроблений у тісній співпраці з Realtek для материнських плат TUF GAMING A620, має безпрецедентне співвідношення сигнал/шум 98 дБ для стереофонічного лінійного виходу, забезпечуючи первісну якість звуку.

Затьмарити конкурентів.
Добре налаштована система заслуговує на відповідну естетику. Серію TUF GAMING A620 оснащено крайовим підсвічуванням, яке підкреслює її міцний зовнішній вигляд, а система ASUS Aura пропонує повний контроль RGB з попередніми налаштуваннями для вбудованих світлодіодів і смужок сторонніх виробників. Все це може синхронізуватися з постійно зростаючим портфелем сумісного з Aura обладнання.
Общие
Сокет
AM5
Чіпсет
AMD A620
Процесорна сумісність
AMD Ryzen 7000 серії
Тип пам'яті
DDR5
Кількість слотів пам'яті
4
Підтримка двоканального режиму
так
Максимальний об'єм оперативної пам'яті
192 ГБ
Призначення
геймерська
Підтримка ОС
Windows 10, Windows 11
Кількість LAN-контролерів, шт
1 шт
Тип BIOS
256 Mbit flash, AMI UEFI BIOS
Внутрішні роз'єми і порти
M.2: 2, 4 x SATA 6Gb/s, U.2: нет
Підтримка ECC
немає
Внутр. слоти розширення
PCI-E 16x: 1, PCI-E 1x: 2, PCI: нет, PCI-E 8x: нет, PCI-E 4x: нет, Mini-PCIe: нет
4-піновий для вентилятора, шт.
3 шт.
RAID
Без контролера RAID
Інші коннектори
1 x 10-1 pin System Panel header, 1 x AURA RGB header, 1 x Clear CMOS header, 1 x COM port header, 1 x Front Panel Audio header (AAFP), 1 x S/PDIF out header, 1 x speaker header, 3 x Addressable Gen 2 headers
Модель вбудованої графіки
Integrated Graphics Processor
Зовнішні порти
1 x BIOS FlashBack Button, 1 x HDMI, 1 x PS/2, 1 x RJ45, 2 x DisplayPort, 2 x USB 3.2 Gen 1 Type-A, 3 x Audio, 4 x USB 2.0, DisplayPort, HDMI
Багатоканальний звук
7.1
Вид
материнська плата для ПК
Колодки
1 x USB 3.2 Gen1, 1 x USB 3.2 Gen1 Type-C, 2 x USB 2.0
Живлення 12В
1 x 24-pin, 1 x 8-pin 12В
Bluetooth
без Bluetooth
Форм-фактор
Micro ATX
Висота, мм
244
Ширина, мм
244
Гарантія
36 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами