Гарнитура SteelSeries Arctis 7 2019 Edition White (61508)

Гарнитура SteelSeries Arctis 7 2019 Edition White (61508)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 6794
6 794 грн.

  • Виробник: STEELSERIES
  • Модель: 61508
  • Код товару: 212274

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Підключення : бездротове
Інтерфейс підключення : Jack 3.5 мм, радіоканал
Діаметр випромінювача : 40 мм
Довжина шнуру, м : 1.2 м
Конструкція : накладные

Cхожі товари

Навушники SteelSeries Arctis 7 White 2019 Edition (61508)

Лідер серед гарнітур в кількості нагород! 2.4G Wireless. У Arctis 7 використовується перевірене бездротове з'єднання 2.4G для передачі звуку до 12 метрів в відмінній якості без найменших втрат.

Геймерський мікрофон. Ігри створені щоб приносити задоволення, а зручність - невід'ємна його частина. З нашої гарнітурою вам більше не доведеться слухати від вашої команди що у вас щось ріпіт або вас погано чутно. Мікрофон Clear Cast, який сертифікований Discord, забезпечує чистоту вашого голосу, прибирає всі фонові шуми і передає ваш голос на студійному рівні.

Завжди напоготові. З часом автономної роботи о 24 годині, ви завжди будете напоготові підтримати свою команду навіть в самих довгих і тривалих іграх. Звук ігрової реальності. З новим поколінням об'ємного звуку, ви будете грати і відчувати кожну свою дію. Arctis 7 прекрасно передають кожен звук і тональність. За допомогою об'ємного звуку ви точно будете знати за яким кутом ховається ворог. Це безсумнівно дасть вам перевагу, яке може переломити хід битви.

Chat Mix. Ви можете повністю налаштувати баланс звуку між грою і чатом зі своїми тіммейтамі не відриваючись від гри. У цьому вся перевага тактильного коліщатка Chat Mix, який знаходиться прямо на гарнітурі.

Компанія Steelseries була заснована в Копенгагені в 2001 році. Метою компанії з дня її утворення було виробництво такого грального обладнання, яке б забезпечувало потрібні переваги геймерам з будь-яким рівнем підготовки.

Підприємством був пройдений довгий шлях від простого дебютного товару - скляного килимка до виготовлення високоякісного, ергономічного та функціонального грального обладнання, визнаного у всьому світі. Компанією Steelseries сьогодні відкриті офіційні представництва в таких великих регіонах, як Північна Америка, Європа і Азія.

На сьогоднішній день Steelseries - світовий лідер в області виготовлення професійного обладнання для геймерів. Steelseries НЕ піддалася запаморочення від успіхів і залишається відданою своєї головної мети - співпраці зі світовим ігровим співтовариством і створення для нього кращої продукції.

Крім того, корпоративна філософія даної компанії полягає у висловленні подяки як цілим ігровим співтовариствам, так і окремим гравцям. Величезну частину своїх оборотних коштів компанія Steelseries вкладає в вдосконалення ігрової індустрії і розвиток геймерського співтовариства.

SteelSeries - датська компанія, яка відома як виробник ігрових маніпуляторів (навушників, мишей, клавіатур, килимків), розрахованих виключно на професійних геймерів. Заснування компанії відбулося в лютому 2001 року в Данії. Штаб-квартира знаходиться в Копенгагені. Своєю місією компанія вважає створення пристроїв, що підвищують ефективність процесу гри, для професійних геймерів та за їх участю.

Общие
Підключення
бездротове
Інтерфейс підключення
Jack 3.5 мм, радіоканал
Діаметр випромінювача
40 мм
Довжина шнуру, м
1.2 м
Конструкція
накладные
Конструкція мікрофона
выдвижной
Максимальна частота мікрофона що сприймається
6.5 кГц
Мінімальна частота мікрофона що сприймається
100 Гц
Призначення
для консолі, для ноутбука, для телефону
Особливості
висувний мікрофон, знімний кабель, кнопка включення/вимикання мікрофона, неодимовий магніт, регулятор гучності, система шумозаглушення
Опір навушників
32 Ом
Тип кріплення
наголов'я
Тип напрямку
геймерські (ігрові)
Колір
белый
Частотний діапазон
100 - 10 000 Гц, 20 - 20 000 Гц
Чутливість
-38 дБ, 98 дБ
Чутливість мікрофона
38 дБ, 98 дБ
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами