Гарнитура SteelSeries Arctis 5 2019 Edition White (61507)

Гарнитура SteelSeries Arctis 5 2019 Edition White (61507)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 4599
4 599 грн.

  • Виробник: STEELSERIES
  • Модель: 61507
  • Код товару: 214335

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Підключення : дротове
Інтерфейс підключення : Jack 3.5 мм, USB
Діаметр випромінювача : 40 мм
Довжина шнуру, м : 3 м
Кількість jack (ів) : 1

Cхожі товари

Навушники SteelSeries Arctis 5 White 2019 Edition (61507)

Розробка спеціально для ігор. Arctis 5 створені спеціально для геймерів, вони поєднують в собі контроль за грою і своїми тіммейтамі, прекрасне звучання об'ємного DTS звуку і прекрасну RGB підсвічування, за допомогою якої ви зможете кастомизировать свої навушники на ваш смак.

Мікрофон Clear Cast. Ми завжди прагнемо до максимального комфорту для геймера, а зв'язок зі своїми тіммейтамі - це невід'ємна частина гри. Саме тому наша гарнітура обладнана, на думку багатьох, кращим мікрофоном Clear Cast. До того ж, він сертифікований самими Discord.

Звук стандарту DTS X. Наступне покоління знаменитого об'ємного звуку DTS, Headphone: X v2.0, повністю занурює вас в гру, забезпечуючи неймовірно точну передачу атмосфери поля бою, створюючи відчуття реальної присутності. З цими навушниками ви відчуєте повне занурення в ігровий процес. Знайдіть свій баланс. За допомогою тактильного диска ви зможете налаштувати ідеальний баланс між грою і чатом не виходячи з гри.

RGB Illumination. Знайдіть свій ідеальний колір для підсвічування своїх навушників. З Arctis 5 у вас буде вибір з 16.8 мільйонів квітів! Так само ви зможете зв'язати всі ваші ефекти девайсів SteelSeries за допомогою Prism Sync.

Зручний помічник SteelSeries Engine. Ви завжди зможете тонко налаштувати параметри своєї гарнітури, від гучності звуку в кожній грі, до налаштувань еквалайзера для різних програм / ігор за допомогою інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу.

Компанія Steelseries була заснована в Копенгагені в 2001 році. Метою компанії з дня її утворення було виробництво такого грального обладнання, яке б забезпечувало потрібні переваги геймерам з будь-яким рівнем підготовки.

Підприємством був пройдений довгий шлях від простого дебютного товару - скляного килимка до виготовлення високоякісного, ергономічного та функціонального грального обладнання, визнаного у всьому світі. Компанією Steelseries сьогодні відкриті офіційні представництва в таких великих регіонах, як Північна Америка, Європа і Азія.

На сьогоднішній день Steelseries - це світовий лідер в області виготовлення професійного обладнання для геймерів. Steelseries НЕ піддалася запаморочення від успіхів і залишається відданою своєї головної мети - співпраці зі світовим ігровим співтовариством і створення для нього кращої продукції.

Крім того, корпоративна філософія даної компанії полягає у висловленні подяки як цілим ігровим співтовариствам, так і окремим гравцям. Величезну частину своїх оборотних коштів компанія Steelseries вкладає в вдосконалення ігрової індустрії і розвиток геймерського співтовариства.

SteelSeries - це данська компанія, яка відома як виробник ігрових маніпуляторів (навушників, мишей, клавіатур, килимків), розрахованих виключно на професійних геймерів.

Общие
Підключення
дротове
Інтерфейс підключення
Jack 3.5 мм, USB
Діаметр випромінювача
40 мм
Довжина шнуру, м
3 м
Кількість jack (ів)
1
Кількість PIN (контактів)
4
Конструкція
накладные
Конструкція мікрофона
выдвижной
Максимальна частота мікрофона що сприймається
10 кГц
Мінімальна частота мікрофона що сприймається
100 Гц
Призначення
для комп'ютера, для ноутбука
Особливості
висувний мікрофон, знімний кабель, кнопка включення/вимикання мікрофона, неодимовий магніт, підсвічування, регулятор гучності, система шумозаглушення
Опір навушників
32 Ом
Тип кріплення
наголов'я
Тип напрямку
геймерські (ігрові)
Колір
белый
Частотний діапазон
100 - 10 000 Гц, 20 - 22 000 Гц
Чутливість
-48 дБ, 98 дБ
Чутливість мікрофона
48 дБ, 98 дБ
Гарантія
24 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами