Клавіатура Sven KB-C3010 Black USB

Клавіатура Sven KB-C3010 Black USB

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 310
310 грн.

  • Виробник: Sven
  • Модель: 00600208
  • Код товару: 288544

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Тип підключення : дротовий
Інтерфейс підключення : USB
Габарити (клавіатура) : 440 х 145 х 25 мм
Живлення (клавіатура) : через интерфейсный разъем
Підсвітка (клавіатура) : немає

Cхожі товари

Пальці порхають по клавішах, музика включається і ставиться на паузу за секунду, гучність регулюється одним рухом ... Знайоме? З клавіатурою SVEN KB-C3010 ці приємні відчуття можуть стати вашими. Її 113 клавіш з м’яким ходом готові чутливо відгукуватися на кожне натискання, а 9 мультимедійних кнопок допоможуть здійснювати найнеобхідніші дії «в один дотик». Вона просто створена, щоб забезпечити своєму власникові максимальні комфорт і ефективність.

А тепер зізнайтеся чесно: як часто ви п’єте що-небудь біля комп’ютера? Якщо також часто, як більшість людей - вам сподобається корпус з підвищеною вологостійкістю, яким розробники забезпечили SVEN KB-C3010. Він допоможе їй легше «пережити» попадання рідини, а вам - не залишитися без важливої помічниці в самий розпал робочого дня або ігрової сесії. Висота клавіатури може регулюватися за допомогою розкладних ніжок з гумовими вставками, які запобігають її ковзання по столу.

«Двоповерхова» клавіша Enter, «довгі» Shift - все на місці. Якщо ви звикли до «класичних» клавіатур, переучуватися не доведеться. Ну і, звичайно, присутній цифровий блок для тих, хто багато працює з обчисленнями. Загалом, чим би ви не займалися: навчання, робота, розваги та ігри - надійна і зручна клавіатура SVEN KB-C3010 легко допоможе вам у всьому. При цьому стати її щасливим володарем дуже просто: достатньо знайти її в магазинах побутової техніки та електроніки, продажі вже стартували. І не переживайте, вартість за традицією дуже невисока - компанія SVEN завжди робить свої продукти максимально доступними для покупців
Общие
Тип підключення
дротовий
Інтерфейс підключення
USB
Габарити (клавіатура)
440 х 145 х 25 мм
Живлення (клавіатура)
через интерфейсный разъем
Підсвітка (клавіатура)
немає
Тип клавіш (клавіатура)
мембранные
Довжина шнура
1.5 м
Додаткові клавіші
9 шт
Кількість клавіш
113
Колір
черный
Цифровий блок
есть
Вага
400 г
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами