Гра Ubisoft Entertainment Rayman Legends (11518267)

Гра Ubisoft Entertainment Rayman Legends (11518267)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 177
177 грн.

  • Виробник: PC
  • Модель: 11518267
  • Код товару: 211430

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника

Гра Ubisoft Entertainment Rayman Legends (11518267)

Хто не пам'ятає оригінальну гру про пригоди чоловічка, зробленого з окремих частин по імені Rayman? Гра «Rayman Legends» продовжує історію. Відноситься вона до жанру аркад і припаде до смаку всім любителям класичних РАННЕР з елементами головоломки.

Дія гри відбувається на Поляні Снов. Завдяки успішним діям Рейман в попередніх частинах прокинулося давнє Зло в особі драконів, монструозних жаб і взагалі чудовиськ самого різного покрою. Доведеться виправляти те, що головний герой накоїв через незнання. Сам факт незнання не звільняє від відповідальності. Доведеться боротися з силами Зла не шкодуючи себе. Однак в цій грі навіть Зло виглядає дуже комічно, як і сам головний герой. Хоч щось хороше. Купа рівнів з неординарними завданнями і головоломками не дадуть занудьгувати. Рейман вміє бігати, стрибати, бити ворогів і навіть використовувати супер удари. Все це здорово урізноманітнює іграшку.

Всі персонажі промальовані відмінно. Також радує промальовування навколишніх об'єктів, хоч вони здебільшого і статичні. Завдяки оновленому графічному движку грати в «Rayman Legends» куди приємніше, ніж в її попередницю. Непоганим бонусом є і можливість змінювати здатності головного героя. Всі, хто любить раннери не залишаться байдужими до «Rayman Legends»

Ubisoft Entertainment - французька компанія, що спеціалізується на розробці і виданні комп'ютерних ігор, головний офіс якої розташовується в Монтрей, Франція. Компанія включає в себе студії в більш ніж 20 країнах, серед них США, Канада, Іспанія, Китай, Німеччина, Болгарія, Україна, Румунія та Італія. Ubisoft є одним з найбільших ігрових видавців у Європі.

Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами