Гра Ubisoft Entertainment Assassin's Creed: Odyssey (16180566)

Гра Ubisoft Entertainment Assassin's Creed: Odyssey (16180566)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 349
349 грн.

  • Виробник: PC
  • Модель: 16180566
  • Код товару: 211431

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника

Гра Ubisoft Entertainment Assassin's Creed: Odyssey (16180566)

Здійсніть власну одіссею, відправившись в неймовірні пригоди в світі, де у кожного рішення є наслідки. Власна сім'я засудила вас до смерті, вам треба буде пройти довгий шлях від ізгоя до легендарного героя Греції і розкрити таємницю свого минулого. Море і гори знаходяться у вічному протиборстві в охопленому війною світі, вигляд якого визначили і боги, і люди. Ви зустрінетеся з легендарними особистостями із Стародавньої Греції і станете учасником подій переломного моменту в історії, що сформував західну цивілізацію.

Assassin's Creed: Odyssey - пряме продовження оригінальної версії гри. Розробники не можуть сидіти на місці, постійно працюють над створенням нових проектів або доповнень до них. Завдяки новому додатку їм вдалося додати в гру деякі нові елементи. Крім того, хотілося б звернути увагу на кілька цікавих сюжетних ліній, що дозволяють нам зануритися в проходження і довести оточуючим, що ми здатні на дуже багато.

Доповнення. Спадщина першого клинка. В принципі, будь-який з бажаючих може завантажити Assassin's Creed: Одіссея - Спадщина першого клинка собі на пристрій, будь то PC, Xbox One або PlayStation 4. Наскільки відомо, реліз цього додатку відбудеться тільки в грудні 2018 року. На даний момент точна дата поки що невідома. Швидше за все найближчим часом розробники сповістять нам про дату виходу і ми зможемо розраховувати на те, що додаток відкриє перед нами багато чого нового і цікавого.

Продовження Assassin's Creed: Odyssey. На певних частинах розробники ніколи не закінчують власних проектів. Вони постійно працюють над створенням чогось нового, над розширенням крутого і непредугаданное сюжету. Так ось, хотілося б звернути увагу на додаток Assassin's Creed: Odyssey - Legacy of the First Blade. Воно виявляється реально крутим і привертає до себе увагу багатьох людей.

До останнього ніхто і подумати не міг, що чергова частина гри зможе залучити не тільки фанатів, але і простих ігроманів. Для проходження доповнення доведеться добре попрацювати. Тут пропонується відмінний сюжет, багато додаткових персонажів і різноманітного озброєння. Сподіваємося, що все це приверне вашу увагу і ви поринете не тільки самостійно, але і покличете близьких друзів.

Ubisoft Entertainment - французька компанія, що спеціалізується на розробці і виданні комп'ютерних ігор, головний офіс якої розташовується в Монтрей, Франція. Компанія включає в себе студії в більш ніж 20 країнах, серед них США, Канада, Іспанія, Китай, Німеччина, Болгарія, Україна, Румунія та Італія. Ubisoft є одним з найбільших ігрових видавців у Європі.

Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами