Гра SONY Far Cry. New Dawn [PS4, Russian version] (8112721)

Гра SONY Far Cry. New Dawn [PS4, Russian version] (8112721)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 639
639 грн.

  • Виробник: Sony
  • Модель: 8112721
  • Код товару: 217248

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника

Гра SONY Far Cry. New Dawn [PS4, Russian version] (8112721)

Поверніться в округ Хоуп з Far Cry через 17 років після глобальної ядерної катастрофи, що знищила більшу частину цивілізації, і боріться за виживання з іншими вижили, які почали збиратися в розрізнені кочують громади.

У реаліях нового світового порядку безжальні рейдери, очолювані сестрами-близнюками Міккі і Лу, насильно спустошують запаси вижили, забираючи останні ресурси. Допоможіть захистити ці землі від грабіжників або очоліть опір і переходите в атаку.

Тепер ви остання надія округу Хоуп. Допоможіть громадам вижили стати сильніше, зберіть смертоносний арсенал саморобної зброї, нападаючи на ворогів і подорожуючи по нових територіях, і укладайте несподівані альянси, щоб убезпечити себе в цьому небезпечному новому світі.

Досліджуйте безкрайні аномально квітучі поля і густі ліси цього дикого світу з прекрасним, але смертельно небезпечним постапокаліптичний ландшафтом. Подорожуйте в поодинці або разом з другом в режимі спільного проходження для двох гравців і відкрийте для себе нові мутував форми дикої природи, захищаючи себе всім, що попадеться під руку.

Бийтеся з рейдерами. Приєднуйтеся до бій з жорстокими рейдерами і позбавите їх контролю над цінними ресурсами округу Хоуп. Заручіться допомогою найманців або супутників-тварин, які битимуться на вашому боці, і знову зустрітися з колишнім лідером культу судного дня - харизматичним Йосипом Сідом.

Побудуйте свою базу. Серед тих, що вижили знайдуться фахівці, які допоможуть вам майструвати зброю і транспортні засоби, тренувати найманців і навіть будуть здійснювати вилазки разом з вами. Розвивайте свою громаду і зміцнюйте базу, щоб удосконалювати свої здібності і отримати доступ до ще більш надійним видів зброї і спорядження.

Ubisoft офіційно підтвердила розробку Far Cry New Dawn - спін-офф, який продовжить події Far Cry 5 через сімнадцять років після ядерного вибуху в фіналі історії.

Головне завдання гравця - знайти передвісника апокаліпсису, Йосипа Сіда. При цьому, як і в п'ятій частині, всю основну сюжетну лінію можна пройти в компанії вірного друга.

Спін-офф багато в чому покладається на Far Cry 5, оскільки запозичує чимало елементів у попередниці, в тому числі і просунуту механіку напарників. Однак знайдуться і свіжі рішення, в числі яких можливість відбудовувати власну базу, де можна збирати нову зброю і елементи екіпіровки.

Крім цього, гравці зможуть подорожувати за межі округу Хоуп в американські болота, каньйони і на узбережжя. Кожна така експедиція завжди буде чимось відрізнятися, в тому числі плануванням рівнів, нагородами і випробуваннями.

Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами