Гра SONY Days Gone [PS4, Russian version] Blu-ray диск (9795612)

Гра SONY Days Gone [PS4, Russian version] Blu-ray диск (9795612)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 572
572 грн.

  • Виробник: Sony
  • Модель: 9795612
  • Код товару: 222554

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника

Гра SONY Days Gone [PS4, Russian version] Blu-ray диск (9795612)

Ігрова консоль Sony PlayStation 4 - одна з найбільш популярних приставок, за якими тисячі геймерів проводили веселі вечори. Оновлена ​​PlayStation 4 пропонує кращу продуктивність, вища якість і плавність графіки, яку можна оцінити, занурюючись в улюблені ігри. Цей світ полює на тебе. Мотоцикл - ваш рятівний круг в цьому захоплюючому пригодницькому бойовику, дія якого розгортається у величезній і жорстокої пустки.

Боріться і ганяйте по смертельно небезпечним дорогам постапокаліптичної Америки

Чи вистачить вам навичок - і нервів - щоб пережити жахи розколотого світу в цьому грандіозному пригодницькому бойовику з відкритим світом?

Приміряйте заляпану брудом взуття колишнього злочинця, байкера Дикона Сент-Джона, мисливця за головами, який намагається знайти причину жити далі там, де панує смерть. Знаходьте ресурси в занедбаних поселеннях, щоб потім робити з них корисні предмети і зброю, або налагоджувати контакт з іншими вижили, зайнятими чесної торгівлею ... або більш кривавими справами.

Глобальна епідемія сильно попсувала людство, а істоти, відомі як фріки, продовжують винищувати всіх, хто залишився в живих. Будь-яка ваша помилка в спробах побудувати нове життя на небезпечних просторах північно-західного узбережжя Тихого океану може стати останньою.

Вражаючий світ

Північно-західне узбережжя Тихого океану з його величними лісами, неосяжними луками, засніженими гірськими вершинами і пустельними вулканічними плато настільки ж прекрасно, наскільки й небезпечно. Досліджуйте гори, печери, ущелини та малих населених пунктах, на протязі мільйонів років страждали від вивержень.

Жорстокі сутички

На цих землях нерідко можна зустріти агресивно налаштованих бандитів або натовпу фріків, тому ви повинні вміти знаходити застосування своїм пасток, зброї і покращуваним навичкам, щоб залишитися в живих. І, звичайно ж, не забувайте про своє номадском байці, безцінний засобі пересування по цим великим землям.

Постійно мінливий оточення

Сідайте за кермо вірного мотоцикла Дикона і досліджуйте живий світ з постійно мінливими погодними умовами, зміною дня і ночі, еволюціонують фриками, які пристосовуються до оточення - і небагатьма вижили.

Захоплююча історія

Пориньте в потужну історію про розпач, зраді і жалі, де ви візьмете на себе роль Дикона Сент-Джона, який намагається побачити хоча б проблиск надії, щоб оговтатися від тяжкої втрати. Що робить нас людьми в щоденній боротьбі за виживання?

Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами