Гра PC Metro: Exodus (16418735)

Гра PC Metro: Exodus (16418735)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 446
446 грн.

  • Виробник: PC
  • Модель: 16418735
  • Код товару: 224194

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника

Ігрова серія Metro прославилася не тільки якісним сюжетом, а й великою увагою до деталей. Якщо ви думали, що ігрова пригода не може порадувати новими подіями, то не варто робити поспішних висновків, так як компанія 4А Games вже готова представити ігрове пригода, яка є продовженням основної історії і готово порадувати новими подіями. Чергова частина ігрової розробки називається Metro: Exodus і в ній знову головну роль на себе візьме всім відомий Артем.

Metro: Exodus - продовжує розповідь про те, як переживає ядерне оточення всіма улюблена Росія. Якщо перші частини пригоди показали, яким несподіваним кроком стала ядерне бомбардування, то тепер історія покаже, як люди адаптувалися і як вони вирішили шукати новий світ для подальшого життя. Артем зміг знайти новий шлях, який не заражена радіацією і дозволяє нормально жити, правда, ніхто не виключає навали мутантів. Тому, щоб дати можливість людям заново побудувати життя, Артем і нова група відважних рейнджерів «Локомотив» відправляються в небезпечну пригоду заради дослідження. Але не варто думати, що ці дослідження будуть безпечними, так як вони ще не знають, що саме їх чекає.

Приємними моментами є наявність крафта і величезного вибору озброєння. Тому боротися ви будете успішно, хоча навіть цього різноманіття вам навряд чи вистачить. Доведеться уважно вивчати всі доступні можливості і намагатися досліджувати оточення. Мутанти стали більш агресивними і небезпечними, вони навчилися ховатися і тактично взаємодіяти. Крім того, тепер мутантів стало дуже багато і вони голодні. Metro: Exodus - ідеальний шутер від першої особи, готовий розповісти масу цікавих історій і показати, як далі розвивалася історія головного героя.

 Особливості гри:

• Неймовірна подорож. Разом із жменькою вижили вам належить відправитися на пошуки нового життя на Сході на модифікованому паровозі "Аврора".

• Виживання в великому світі. Захоплююча історія з'єднує класичний ігровий процес серії Metro з величезними нелінійними рівнями.

• Гарний, але ворожий світ. Досліджуйте Постапокаліптичні землі Росії, стали ще більш живими завдяки динамічної погоди і циклам дня і ночі.

• Напружені битви і скритність. Збирайте предмети і створюйте зброю, покращуйте свій кустарний арсенал і вступайте в нерівний бій з людьми і мутантами.

• Від ваших дій залежить доля товаришів. Не всі ваші напарники переживуть подорож, і у прийнятих вами рішень будуть наслідки. У цю захоплюючу історію хочеться занурюватися знову і знову.

• Повне занурення в атмосферу. Мерехтлива свічка в темряві, переривчастий вдих в замерзлому протигазі, виття мутанта і шум нічного вітру - Metro захопить і налякає вас як ніяка інша гра.

Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами