Гра Oovee Game Studios Spintires (11825704)

Гра Oovee Game Studios Spintires (11825704)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 87
87 грн.

  • Виробник: PC
  • Модель: 11825704
  • Код товару: 201726

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника
Гра Oovee Game Studios Spintires (11825704)

Історія створення одного з найцікавіших ігрових проектів бере початок на відомому Кікстартері - саме тоді ігрова громадськість звернула увагу на Spintires. З часів перших зборів, гра значно змінилася, обросла додатковими функціями і обзавелася чималою армією фанатів, які роблять для неї моди. Більш того, у фінальній версії нас також чекає мультиплеер. Що може бути краще копання в бруді з товаришем?

Якщо коротко описувати гру Spintires, то це симулятор позашляховика, при цьому автомобілем може бути як гігантський лісовоз, так і скромний УАЗик. Практично весь радянський автопарк 80-90-х років представлений в грі Spintires. Ну а дороги як завжди, точніше ще гірше - іноді їх практично немає. При виконанні місій вам завжди доведеться враховувати такі фактори, як збереження палива, балансування вантажу, покриття великих відстаней і ін. Подивіться релізний трейлер, якщо хочеться зрозуміти механізми остаточно.

Завдяки унікальній технології движка Havok Physics оточення змінюється кожен раз ,, бестгемер немає коли ви вирішите пройти чергову трасу. Захоплюючі гонки по бездоріжжю аж ніяк не зводяться до позамежних швидкостей; для перемоги в заїздах вам треба буде докласти чимало зусиль. Пристебніть ремені і приготуйтеся - вас чекають унікальні вантажівки, створені на базі легендарного радянського автопрому!

Spintires є симулятором їзди по бездоріжжю. Гравцеві належить возити вантажі на радянських вантажних автомобілях-всюдиходах по глухій російській тайзі, в умовах бездоріжжя з твердим покриттям, а є тільки важкопрохідні лісові просіки. Особливість гри - деформуюча дорожня поверхня, яку дозволяє реалізувати фізичний движок Havok.

Автомобілі можуть залишати після себе колії в дорозі, ускладнюючи наступний проїзд, закопуватися колесами в м'якому грунті. Поглиблення після цього також залишаються. Завдяки унікальній технології движка Havok Physics оточення змінюється кожен раз, коли ви вирішите пройти чергову трасу. Захоплюючі гонки по бездоріжжю аж ніяк не зводяться до позамежних швидкостей; для перемоги в заїздах треба буде докласти чимало зусиль.
Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами