Гра MachineGames Wolfenstein II: The New Colossus (14884727)

Гра MachineGames Wolfenstein II: The New Colossus (14884727)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 289
289 грн.

  • Виробник: PC
  • Модель: 14884727
  • Код товару: 201738

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника
Гра MachineGames Wolfenstein II: The New Colossus (14884727) - це довгоочікуване продовження відомого шутера від першої особи, Wolfenstein: The New Order, розробленого студією MachineGames.

Пригода відправляє гравців в контрольовану нацистами Америку на місії по набору найсміливіших лідерів опору. Боротьба з нацистами розгорнеться в таких знакових місцях, як місто Розуелл, Нью-Мексико, бульвари Нового Орлеана і пост-ядерний Манхеттен. Оснастіться арсеналом найпотужнішої зброї і розвивайте нові можливості, щоб пробити свій шлях через легіони модернізованих нацистських солдатів.

Місія
Америка, 1961. Вбивство нацистського генерал-смертника було недовгою перемогою. Незважаючи на невдачу, нацисти зберігають своє удушення в світі. Ви Бі Джей Йоганес Бласковіц, він же «Терор-Біллі», член Опору, лихо нацистської імперії та остання надія людства на свободу. Тільки у вас є можливості, зброя і сили, щоб убити кожного нациста в поле зору і дати надію на революцію. Захистіть свою родину і друзів, створіть нові союзи і зіткнемося з демонами вашого неспокійного минулого.

Люди
Пориньте в світ, жвавий незабутніми персонажами. Возз'єднатися зі своїми друзями, іншими борцями за свободу і подружитеся з новими персонажами.

«Арсенал»
Використовуйте високотехнологічну зброю, таке як Laserkraftwerk - багатоцільове, високоінтенсивне лазерну зброю, яке може розкладати ворогів, або Dieselkraftwerk - швидкодіючий газовий гранатомет, який може спустошувати групи ворогів. Заходьте в ближній бій з просунутими пістолетами, автоматами і сокирами.

План: вбити всіх нацистів на вашому шляху
Улюблене проведення часу кожного члена опору! Звільніть свого внутрішнього героя війни, і знищуйте нацистів будь-якими методами. Зберіть все футуристичні гармати і дізнайтеся новий набір можливостей Бі Джея. Боріться, щоб звільнити Америку і весь світ.

Розробіть власний ігровий стиль, винаходьте нові способи колоти, стріляти і вбивати нацистів.
Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами