Гра Arkane Studios Prey (14598495)

Гра Arkane Studios Prey (14598495)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 172
172 грн.

  • Виробник: PC
  • Модель: 14598495
  • Код товару: 201732

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника
Гра Arkane Studios Prey (14598495)
Prey - новий погляд на всесвіт Prey від Arkane Studios, творців Dishonored. Гравець виступає в ролі Моргана Ю - одного з піддослідних, на якому ставляться жахливі експерименти з метою поліпшити людську расу. Ви прокидаєтеся на Талосі 1 в 2032 році і повинні розкрити таємниці космічної станції, намагаючись не стати жертвою таємничої позаземної сили. Скориставшись усіма підручними засобами, герою потрібно знайти спосіб вижити, протистоячи постійно наростаючій небезпеці.

Системні вимоги:
 Операційна система: Windows 7 / Windows 8.1 / Windows 10 (64-bit versions)
 Процесор: Intel i5-2400 or AMD FX-8320
 Оперативна пам'ять: 8 GB RAM
 Відеокарта: NVIDIA GeForce GTX 660 (2GB) / AMD Radeon 7850 (2GB)
 Звукова карта: Звуковий пристрій, сумісний з DirectX® 11
 Вільне місце на жорсткому диску: 20 GB

Науково-фантастичний трилер. «Талос-1» сповнений таємниць. Вам належить шукати підказки, які протагоніст, Морган Ю, залишив для себе - тільки так ви допоможете головному герою пролити світло на власне минуле. Яку роль ви зіграєте в планах корпорації «Транстар» і таємничих істот, що руйнують орбітальну станцію? Вирішувати вам. Неповторний ігровий всесвіт. Станція «Талос-1», розташована на орбіті Місяця, - найбільше досягнення приватної космонавтики. Досліджуйте її розкішні інтер'єри, знаходите нові шляхи і розкривайте незліченні секрети.

Неймовірна небезпека. Загадкові інопланетні створіння, які окупували «Талос-1», - це досконалі хижаки. Тільки вам, одному з останніх вижили на станції, під силу зупинити їх. Випробування. Налаштуйте складність гри, як вам заманеться. Регулюючи безліч параметрів, що відповідають за пересування, скритність і відкрите протистояння ворогам, ви зможете полегшити собі проходження, або зробити його справжнім випробуванням.

Грайте по-своєму. Охотьтесь на прибульців, щоб отримувати і розвивати надздібності. Створюйте все більш корисні предмети, використовуючи креслення, пристрої та інструменти, знайдені на борту станції. Але перш за все - імпровізують! Ваша головна зброя в боротьбі з безпрецедентною загрозою - власна винахідливість.
Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами