Геймпад Sven GC-400 USB

Геймпад Sven GC-400 USB

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 1033
1 033 грн.

  • Виробник: Sven
  • Модель: 00700054
  • Код товару: 291179

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Тип підключення : дротовий
Інтерфейс підключення : USB
Кількість кнопок : 11
Колір : черный
Живлення : через интерфейсный разъем
Бюджетне рішення, в якому є все потрібне. Так коротко можна описати SVEN GC-400. Цей дротовий геймпад розрахований на роботу з приставками PlayStation 4, проте може чудово працювати і з ПК під керуванням останніх версій Windows, а також консолями PlayStation 3. Підключення здійснюється через USB-порт, довжина гнучкого та надійного кабелю – 1,8 метра, її буде досить більшості користувачів.

Любителі пограти і на комп’ютері, і на консолях можуть обмежитися придбанням одного геймпада - не доведеться витрачати двічі гроші і звикати до двох різних пристроїв. Більше того, розробники додали режим Direct Input - управляти можна навіть ПК-іграми, які спочатку геймпад не підтримують. "На борту" у SVEN GC-400 є все необхідне: восьмипозиційний маніпулятор, два джойстики, всі звичні користувачам клавіші, курки і навіть сенсорна панель.

Для більшого занурення в ігровий процес додана вібровіддача - з події, що відбуваються на екрані, здаються ще більш захоплюючими. Вага геймпада - всього 190 г, а форма корпусу максимально ергономічна і навіяна найкращими пристроями у своєму класі - він ідеально лежить в руці. Та й дизайн вдався на славу – такий геймпад і використати приємно, і друзям можна демонструвати з гордістю.

Мінімум витрат - максимум зручності та позитивних емоцій від ігор. SVEN GC-400 – це справжній «народний» геймпад, який напевно завоює серця геймерів.
Общие
Тип підключення
дротовий
Інтерфейс підключення
USB
Кількість кнопок
11
Колір
черный
Живлення
через интерфейсный разъем
Зворотній зв'язок
есть
Тип зворотного зв'язку
вибрационная
Тип
геймпад
Габарити
165х111х55 мм
Довжина кабелю/радіус дії
1.8 м
Кут повороту керма
нет
Педалі
нет
Гарантія
12 міс.
Платформа
PS3, PS4, Совместимость с PC: есть, нет, Совместимость с мобильными устройствами: нет

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами