Монітор NEC E241N Black (60004222)

Монітор NEC E241N Black (60004222)

Відсутнє
Рейтинг:

Доступні опції


Відсутнє 6916
6 916 грн.

  • Виробник: NEC
  • Модель: 60004222
  • Код товару: 177655

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Діагональ екрану : 23.8"
Тип матриці : IPS
Роздільна здатність екрану : 1920x1080
Час реакції матриці, мс : 6мс
Кути огляду (гориз./вертик.) : 178/178

Cхожі товари

NEC MultiSync® E241N з ультратонкою рамкою - офісна "робоча конячка", що поєднує в собі спокійний, елегантний дизайн і важливі для здоров'я характеристики. 24-дюймовий дисплей з ультратонкою рамкою забезпечує надійну офісну продуктивність, виконання і якість, а також виконує вимогу перспективного дизайну. Для забезпечення високої продуктивності необхідно приділяти велику увагу охороні здоров'я.

Завдяки вбудованій технології Low Blue Light Plus Ваші забезпечується захист здоров'я Ваших очей. З її допомогою фільтрується шкідливий синій колір і усувається мерехтіння, таким чином, Ваші очі захищаються без компромісів в області реалістичності кольоровідтворення незалежно від кута огляду. Панель зі світлодіодним підсвічуванням і технологією AH-IPS підтримує високу яскравість дисплея 250 кд/м2 і одночасно скорочує витрату електроенергії.

Дисплей з сверхузкой рамкою скорочує площу, займану дисплеєм, без компромісів в області розмірів екрану і надає офісу свіжий професійний характер завдяки своєму спокійному і елегантного дизайну. Перспективний дизайн – Кращий за формою і функціональністю дизайн з 3-сторонньої ультратонкої рамкою товщиною 1 мм додасть офісу свіжий професійний характер. Захист Ваших очей від перевтоми і пошкодження – завдяки технології Low Blue Light Plus фільтрується синій колір і усувається мерехтіння, таким чином, Ваші очі захищаються від появи катаракти і дегенерації жовтої плями без компромісів в області реалістичності кольоровідтворення.

Ергономічний офіс – регулювання по висоті (110 мм), можливість повороту, нахилу і обертання забезпечує зручну установку з урахуванням індивідуальних вимог користувача. Якість зображення бізнес-класу – Сучасна високоефективна панель Advanced High Performance IPS (AH-IPS) забезпечує найкращі кути огляду, а також значно краще відтворення кольору. Ваша екологічна та соціальна відповідальність – дисплей з сертифікатом TCO 7 NEC і ENERGY STAR 7 розроблений при дотриманні екологічних норм з мінімальним використанням шкідливих матеріалів, що відповідає постійно зростаючим вимогам щодо застосування екологічно раціональних технологій.

Общие
Діагональ екрану
23.8"
Тип матриці
IPS
Роздільна здатність екрану
1920x1080
Час реакції матриці, мс
6мс
Кути огляду (гориз./вертик.)
178/178
Співвідношення сторін
16:9
Інтерфейси і підключення
1 х DisplayPort, 1 х HDMI, 1 х VGA
Контрастність
1000:1
Яскравість
250 кд/м2
Підсвітка
WLED
Покриття
матове
Тип монітора
Для програміста, Професійний, Широкоформатний
Вбудовані колонки
так
Колір
чорний
Гарантія
36 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами