Фотоапарат Fujifilm X-T30 + XF 18-55mm F2.8-4R Kit Black (16619982)

Фотоапарат Fujifilm X-T30 + XF 18-55mm F2.8-4R Kit Black (16619982)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 40077
40 077 грн.

  • Виробник: Fujitsu
  • Модель: 16619982
  • Код товару: 227369

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Автоспуск : 10 с, 2 с
Байонет : FUJIFILM X
Беспроводная связь : Bluetooth, Wi-Fi
Ведущее число : 5
Видео со звуком : є

Бездзеркальна камера бере нові висоти художньої виразності

FUJIFILM X-T30 поєднує в собі функції, розроблені протягом чотирьох поколінь серії X. Сюди входить покращена якість зображення і підвищена швидкість обробки за рахунок виграшної комбінації матриці X-Trans CMOS 4 і процесора обробки зображень в ще більш компактному і легкому корпусі.

Матриця зі зворотним підсвічуванням (26,1 млн пікс.)

На FUJIFILM X-T30 встановлена ​​матриця серії Х X-Trans CMOS 4 четвертого покоління. У цій матриці роздільною здатністю 26,1 мегапікселів використовується унікальний для матриць X-Trans масив кольорових фільтрів, що знижує муар і спотворення кольору без використання оптичного фільтра низьких частот. Підсвічування покращує якість зображення при зниженні рівня шуму і розширенні чутливості до ISO160.

X-Processor 4. Ідеально підібраний процесор обробки зображень для досягнення максимально високих характеристик

Новий X-Processor 4 з чотирма ядрами покликаний реалізувати весь потенціал матриці X-Trans CMOS 4. Така комбінація процесора і матриці дозволила поліпшити режим імітації плівки для отримання більш насичених фарб і відтінків, а також істотно поліпшити відстеження об'єктів, які рухаються, відеозйомку у форматі 4K / 30P, а також автофокусування, підвищивши її швидкість і точність.

Стеження АФ з розпізнаванням обличчя та очей стало в два рази краще, ніж на попередніх моделях. FUJIFILM X-T30 зберігає точний фокус на людях в центрі або на периферії в сценах, в яких стеження завжди було важко здійснюваним. АФ з розпізнавання очей підтримується і в режимі AF-C, коли фокус стежить за очима людини, що знімається при портретній зйомці рухомих людей. АФ з розпізнавання очей можна конфігурувати на пріоритет фокусування на правий, лівий або найближчий до камери очей. Це дуже корисно в портретної фотографії, коли необхідна точність фокусування при невеликій глибині різкості.

Більш швидка і точна автофокусування

Кількість пікселів фазового АФ матриці збільшено до 2,16 млн, а зона фазового АФ охоплює тепер весь кадр (близько 100%).

PROVIA

Це стандартний режим, відповідний для найрізноманітніших ситуацій. Він передає натуральні відтінки шкіри і яскраві фарби в тому вигляді, в якому вони вам запам'яталися.

Velvia

Цей режим характеризується високою насиченістю в поєднанні з запам'ятовуються фарбами. Він ідеально підходить для зйомки пейзажів і дикої природи з багатими відтінками синього і яскравими основними квітами, а також нічних сцен завдяки насиченим чорному.

ASTIA

Поєднуючи м'які тони з високою насиченістю, цей режим відтворює сяючі відтінки шкіри з плавними переходами. Ідеально підходить для зйомки портретів поза приміщенням, коли необхідно передати яскраві фарби фону.

CLASSIC CHROME

Цей режим додає знімкам відчуття глибини з ніжними фарбами і приглушеними тонами. Він розрахований перш за все на створення унікальної атмосфери, нагадує ефект оборотної плівки.

ACROS (+ Ye / R / G FILTER)

Це монохромний режим, розрахований на передачу тонкої текстури, насиченого чорного і багатих півтонів. Його перевагою є висока опрацювання деталей при низьких значеннях ISO і зернистість при високих ISO.

PRO Neg. Hi

Для зйомки висококонтрастних портретів навіть в умовах хмарності і в приміщення з плоским світлом. Цей режим дозволяє передати природний колір шкіри на противагу режимам передачі вантажних квітів.

PRO Neg. Std

Цей режим забезпечує передачу природних, реалістичних відтінків шкіри при зйомці портретів в умовах контрольованого освітлення. Більш м'які і ніжні тони з низькою насиченістю дозволяють робити відмінні знімки навіть навскидку.

Режим AUTO

У режимі Advanced SR AUTO камера автоматично вибирає оптимальні параметри зйомки з 58 заданих сцен.

Режим Advanced SR Auto

У режимі Advanced SR Auto камера оцінює сцену, що знімається і автоматично вибирає оптимальні настройки автофокусу та експозиції. Цей режим ідеально підходить для ситуацій, коли важко вибрати правильну експозицію. Зробити високоякісні знімки і реалізувати хороші можливості для зйомки можна простим натисканням на спуск.

Компактний універсальний об'єктив

FUJIFILM XF18-55mm F2.8-4 R LM OIS підтримує часто використовувані фокусні відстані в діапазоні від ширококутного - 18 мм, і до телефото - 55 мм. Конструкція об'єктива складається з 14 елементів в 10 групах (3 асферичні лінзи і 1 лінзи зі спеціального розсіюється скла) і семипелюсткова діафрагми. Система лінійного приводу забезпечує високошвидкісну автофокусування за 0,1 секунди, дозволяючи не упустити потрібний кадр. А завдяки тихій роботі цей об'єктив відмінно підходить для запису відео. Незважаючи на широке відкриття діафрагми в діапазоні F2.8 - 4.0 даний об'єктив відрізняється компактною конструкцією, створеною на основі передових технологій в області оптики і механіки. Це швидкий і дуже мобільний об'єктив, що дозволяє досягти найвищої якості зображення при зйомці різних сюжетів (навіть в умовах недостатнього освітлення) і володіє гарним боке. Об'єктив оснащений системою оптичної стабілізації зображення типу «4 stops», яка зводить до мінімуму результат тремтіння камери, не допускаючи смазанності на знімках. Об'єктив оснащений кільцем управління діафрагмою, яке дозволяє легко налаштовувати параметри зйомки, не відриваючи очей від видошукача.

Общие
Автоспуск
10 с, 2 с
Байонет
FUJIFILM X
Беспроводная связь
Bluetooth, Wi-Fi
Ведущее число
5
Видео со звуком
є
Диафрагма max
f/2.8-4
Емкость аккумулятора
1200 mAh
Интерфейсы
HDMI, USB 3.0, вхід для мікрофона
Комплектация фотоаппарата
з об'єктивом (Kit)
Конструкция
14 елементів в 10 групах
Макс. разрешение записи видео
4096x2160
Максимальный размер снимка
6240 x 4160
Объективы в комплекте
XF 18-55mm F2.8-4R
Поворотный экран
так
Поддержка сменных объективов
так
Покадровая съемка
так
Поле зрения
100 %
Размер ЖК-экрана
3"
Размер матрицы
23.5 х 15.6 мм
Режимы автофокусировки
безперервна, покадрова, ручне
Режимы работы
авто, вимкнена, повільна синхронізація, ручна, синхронізація по 2-й шторці
Ручная фокусировка
так
Сенсорный экран
так
Серийная съемка
так
Соотношение сторон
1:1, 16:9, 3:2
Стабилизация
оптична
Тип автофокуса
TTL
Тип видоискателя
електронний
Тип затвора
фокальний затвор
Тип карт памяти
SD/SDHC/SDXC
Тип матрицы
КМОП (CMOS)
Тип питания
NP-W126S
Тип фотокамер
Системні
Физические размеры (д/в/г)
118 х 83 х 47 мм
Фокусное расстояние max, мм
55 мм (35мм еквівалент: 84мм), ∞
Фокусное расстояние min, мм
18 мм (35мм еквівалент: 27мм), 60 см
Формат записи снимков
JPEG, RAW
Цвет
черный
Число эффективных пикселей
26.1 Mpx
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами