Пылесос THOMAS Quick Stick Boost (785303)

Пылесос THOMAS Quick Stick Boost (785303)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 8672
8 672 грн.

  • Виробник: Thomas
  • Модель: 785303
  • Код товару: 246338

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Емкость пылесборника : 0.5 л
Мощность мотора : 350 Вт
Размеры : 112 x 27 x 21 мм
Тип пылесборника : контейнер
Тип пылесоса : ручний

Два варіанти застосування
Пилосос Thomas Quick Stick Boost зроблений у вертикальному варіанті, який передбачає зручне маневрування приладом як в цілісному вигляді, так і в зменшеному. Перший варіант підійде для роботи з високими стелями, в той час як другий буде ближче для обмеженого простору (того ж автомобільного салону).

Акумуляторна батарея
Особливу зручність при роботі з технікою забезпечується за допомогою вбудованої акумуляторної батареї, яка дає можливість прибрати всю квартиру, не вдаючись до повторної підзарядки в процесі. Відсутність проводу позитивно позначається на мобільності, надаючи вам повну свободу у виборі того, як працювати з пилососом. Забудьте про обмеження!

LED-підсвітка простору
Сучасні пилососи продумані до найдрібніших деталей, які, часом, дуже прості. Те ж світлодіодне підсвічування дає неймовірний комфорт, при цьому не вимагає багато енергії для забезпечення своєї роботи. Щільне яскраве світло освітить всю площу, не залишивши непоміченою жодну смітинку.

Збільшення потужності Boost-MAX

Щоб отримати надзвичайно високу потужність всмоктування, ви можете скористатися опцією Boost-MAX. Вона активує збільшення потужності роботи, за рахунок чого відразу ж виростає здатність пилососа до обробки самих складних поверхонь.

Знімається та миється
Фільтраційна система представлена ​​миючимся фільтром знімної конструкції, який якісно відсіває всі частинки, які можуть засмітити повітряну масу в кімнаті. Помивши його, фільтр можна повертати на місце - він готовий і далі виконувати свої прямі обов'язки.

Насадки для різної поверхні
Арсенал насадок складається з турбощітки, щілинної насадки і насадки 2-в-1 (для меблів і обивки). З таким інструментарієм вам підкориться будь-яке завдання.

Общие
Емкость пылесборника
0.5 л
Мощность мотора
350 Вт
Размеры
112 x 27 x 21 мм
Тип пылесборника
контейнер
Тип пылесоса
ручний
Тип уборки
суха
Тип управления
на рукоятці
Уровень шума
88 дБ
Цвет
белый
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами