Електрочайник Magio МG-985 (MG-985)

Електрочайник Magio МG-985 (MG-985)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 995
995 грн.

  • Виробник: Magio
  • Модель: MG-985
  • Код товару: 284615

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Габариты : 27 х 21 х 19.5 см
Защита от перегрева : від перегріву
Материал корпуса : нержавіюча сталь, пластик
Мощность : 1800 Вт
Нагревательный элемент : прихований (диск)

Чайник-термос MG-985 об'ємом 1.7 л поєднує в собі стильний дизайн із чудовою якістю та довговічністю. Чайник-термос завдяки подвійним стінкам нагрівається набагато швидше, заощаджуючи електроенергію й час, а ефект термоса збереже гарячу воду тривалий час.

Зовнішній корпус виготовлений із високоякісного поліпропілену. Завдяки цьому, під час роботи чайник не нагрівається зовні, його температура не перевищує 70°, що виключає можливість опіку.

Внутрішня колба, кришка та носик виготовлені з високоякісної неіржавкої сталі, сумісної з харчовими продуктами, що забезпечує чистоту води, та призначені для тривалого терміну експлуатації. Під час натискання кнопки механізм відкривання кришки спрацьовує м'яко та плавно, виключаючи розбризкування конденсату з кришки.

Прихований нагрівальний елемент забезпечує швидке кип'ятіння, надійність і простоту очищення чайника, а вбудований контролер захищає від перегріву. Комплексна система безпеки для запобігання короткого замикання і википання води. Функція автоматичного вимкнення активується, коли процес завершується або прилад знімається з підставки.

Шнур обертається навколо підставки, що дає змогу легко розмістити чайник на кухні. Бездротова підставка з поворотом 360° для зручності використання.

Общие
Габариты
27 х 21 х 19.5 см
Защита от перегрева
від перегріву
Материал корпуса
нержавіюча сталь, пластик
Мощность
1800 Вт
Нагревательный элемент
прихований (диск)
Объем
1.7 л
Тип
звичайний
Функции
подвійна стінка
Цвет
белый
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами