Електрочайник SATURN ST-EK8414 Black (ST-EK8414Black)

Електрочайник SATURN ST-EK8414 Black (ST-EK8414Black)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 321
321 грн.

  • Виробник: Saturn
  • Модель: ST-EK8414Black
  • Код товару: 278011

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Защита от перегрева : від перегріву
Материал корпуса : пластик
Мощность : 2200 Вт
Нагревательный элемент : прихований (диск)
Объем : 1.8 л

Шляхетний чорний колір
Електрочайник Saturn ST-EK8414 Black виконаний у вигляді класичного варіанту, форм-фактор якого відрізняється елегантністю і ергономікою. При цьому чорний колір став основою в стилі: він робить образ техніки в цілому не вимагає будь-яких акцентів - самодостатнім і стильним. Незалежно від того, якому стилю інтер'єру ви віддали перевагу при проектуванні кухні, цей девайс прикрасить її собою.

Шкала рівня води
Зручність використання чайника багато в чому визначається ергономічними деталями. Однією з них стала шкала рівня води. Вона розташовується збоку, відкриваючи вам широкий огляд, тому що оглядове віконце досить велике. Мітки об'єму розподілені по класиці: максимальний (1800 мл), проміжні значення (1500 і 1200 мл) і мінімум допустимої води (500 мл).

Поворотна основа на 360°
Представлена ​​модель базується на основі у вигляді підставки з поворотною конструкцією, на якій відбувається обертання резервуара. Усередині цієї підставки є активатор нагріву, тому що вона з'єднує чайник з мережею. Обертання глечика навколо власної осі дозволить вам з легкістю брати однією рукою повну води ємність, не побоюючись того, що ви її не втримаєте, адже підійти до чайника і взяти його можна під будь-яким кутом.

Автоматичне відключення
Система безпеки передбачає автоматичне відключення електричного чайника при закипанні води. Коли вміст досягає потрібної температури і кондиції, техніка перестає продукувати тепло, тим самим не перевантажуючи пристрій і не витрачаючи зайві ресурси.

Фільтрація води на виході
У носику є фільтр, який дозволить вам зробити найсмачніші напої. Якщо в процесі кип'ятіння відклався накип, то при наливанні він не потрапить в чашку, а залишиться на фільтрі. Чудовий смак забезпечений!

Общие
Защита от перегрева
від перегріву
Материал корпуса
пластик
Мощность
2200 Вт
Нагревательный элемент
прихований (диск)
Объем
1.8 л
Тип
звичайний
Цвет
черный
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами