Електрочайник MYSTERY MEK-1642

Електрочайник MYSTERY MEK-1642

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 526
526 грн.

  • Виробник: Mystery
  • Модель: MEK-1642
  • Код товару: 277895

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Защита от перегрева : від перегріву
Материал корпуса : скло
Мощность : 1800 Вт
Нагревательный элемент : прихований (диск)
Объем : 1.7 л

Електрочайник MYSTERY MEK-1642

Стильний чайник стане вашим головним помічником на кухні і прикрасить її. Корпус цього чайника виготовлений з міцного термостійкого скла, який дозволяє спостерігати за закипанням води (в поєднанні з яскравим підсвічуванням це процес привертає до себе увагу, чайник виглядає дуже красиво). Прихований нагрівальний елемент пристрою виконаний з нержавіючої сталі, що гарантує його надійність і довговічність.

Шкала рівня на корпусі допоможе точно відстежити оптимальний обсяг рідини всередині резервуара. Чайник дуже зручно використовувати завдяки круглої підставці (на ній прилад можна повертати на 360 °). Завдяки потужності в 1800 Вт чайник за лічені хвилини закип'ятити воду. Користуватися таким ергономічним пристроєм одне задоволення. Ви зможете з комфортом напоїти чаєм велику компанію і сім'ю!

Американська фірма Mystery створена бізнесменами, які дуже цінували гарна якість звуку. Їм належить ідея створити доступні аудіосистеми, які б добре і якісно могли відтворювати звук. Якісне обладнання було на ринку, але його величезна ціна робила його недоступним більшості споживачів. Свою мету бізнесмени досягли. Ними були використані рішення, вивірені ринком, продукція з єдинорогом на логотипі стала найпопулярнішою на ринку.

Общие
Защита от перегрева
від перегріву
Материал корпуса
скло
Мощность
1800 Вт
Нагревательный элемент
прихований (диск)
Объем
1.7 л
Тип
звичайний
Цвет
белый
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами