Електрочайник Esperanza EKK 024 W (EKK024W)

Електрочайник Esperanza EKK 024 W (EKK024W)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 499
499 грн.

  • Виробник: ESPERANZA
  • Модель: EKK024W
  • Код товару: 277922

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Защита от перегрева : від перегріву
Материал корпуса : скло
Мощность : 1500 Вт
Нагревательный элемент : прихований (диск)
Объем : 1.7 л

Електрочайник EKK024 від польської компанії Esperanza - ваш правильний вибір для кухні. Якісний матеріал зі зручною для очищення поверхні дозволить цьому чайнику ще довго прослужити вам, а стильний зовнішній вигляд відмінно підійде під кухню. Завдяки ергономічній ручці - їм комфортно користуватися і тримати в руках. Цей простий у використанні електричний чайник Esperanza EKK024 стане незамінним атрибутом в будь-якому будинку або офісі.

Електрочайник на сучасній кухні - це один з найбільш часто використовуваних приладів, тому важливо, щоб він був якісним, надійним і функціональним. Сучасні просунуті моделі можуть не тільки швидко кип'ятити воду, але і підтримувати задану температуру. Є й моделі з дистанційним управлінням, системами захисту від поломок і іншими корисними функціями, на які варто звернути увагу.

Електрочайник - прилад, до якого всі вже звикли: корпус на 1-2 л води, нагрівальний елемент, ручка. Клац - і через пару хвилин вода закипіла, можна заварювати чай або каву. Однак електрочайник вже далеко не так простий, як малює нам уяву. Сучасні моделі стали на порядок складніше і функціональніша: різні фільтри, системи захисту і авто-відключення, регулювання температури води і т.д.

Общие
Защита от перегрева
від перегріву
Материал корпуса
скло
Мощность
1500 Вт
Нагревательный элемент
прихований (диск)
Объем
1.7 л
Тип
звичайний
Функции
підсвічування корпусу
Цвет
белый
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами