Електрочайник Delfa DKG-488

Електрочайник Delfa DKG-488

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 401
401 грн.

  • Виробник: Delfa
  • Модель: DKG-488
  • Код товару: 277915

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Защита от перегрева : від перегріву
Материал корпуса : скло
Мощность : 1850 Вт
Нагревательный элемент : прихований (диск)
Объем : 1.7 л

Електрочайник Delfa DKG-488

Електрочайник в лічені хвилини забезпечить вам достатню кількість гарячої води для заварювання улюблених напоїв. Завдяки потужності в 1850 Вт чайник здатний швидко нагріти до 1.7 л води.

Окремими перевагами даної моделі електрочайника є міцний корпус, стійкий до різних механічних пошкодженням. А з зручного функціоналу ви виявите індикацію роботи, видимість рівня води і автовідключення при закипанні, а також при відсутності води.

Чайник сьогодні є не просто побутовим пристроєм, а справжнім символом затишку, теплоти і гостинності. Прогрес торкнувся і його. Покупці цінують чайник за швидкість кип'ятіння води, простоту, зручність експлуатації і догляду.

При появі електрочайників час кип'ятіння води скоротилося ще в кілька разів. Якщо Ви прийняли рішення придбати якісний і надійний чайник, то візьміть до уваги кілька рекомендацій.

Вибір чайника сьогодні повинен грунтуватися на декількох параметрах. Адже широкий вибір моделей електричних чайників може реально змусити розгубитися.

Матеріал, з якого виготовляється чайник, не повинен бути токсичним. Крім того, він повинен витримувати високу температуру. Найбільш популярними матеріалами є пластмаса, метал або скло. Вибір чайника по колірному оформленню залежить від ваших особистих пристрастей.

Общие
Защита от перегрева
від перегріву
Материал корпуса
скло
Мощность
1850 Вт
Нагревательный элемент
прихований (диск)
Объем
1.7 л
Тип
звичайний
Функции
підсвічування корпусу
Цвет
серый
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами