Тример Remington MB4120

Тример Remington MB4120

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 762
762 грн.

  • Виробник: Remington
  • Модель: MB4120
  • Код товару: 283232

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : 24 міс.
Цвет : черный
Минимальная длина : 0,4 мм
Назначение : для волосся
Питание : батарейка ААА

Тример Remington MB4120 з нової колекції триммеров для бороди і вусів Beard Boss від Remington володіє технологією "OptiAngle" (оптимальний кут нахилу триммера для стрижки), яка гарантує максимальний комфорт стрижки і чудову керованість триммера. Незалежно від напрямку стрижки, триммер легко обробляє всі ділянки і контури особи для створення образу за лічені хвилини.

11 налаштувань довжини стрижки, за допомогою насадки-гребеня, дозволяють максимально персоналізувати стрижку в діапазоні від 1.5 мм до 18 мм. Точні установки на 0.4мм і 1мм (при використанні без насадки-гребеня) забезпечують екстра-точну стрижку для коригування і підкреслення ліній образу. Тример

Remington MB4120


працює від 2 ААА батарей (в комплекті), щоб бути готовим до користування при першій необхідності і де вам зручно.

Створення ідеального образу бороди і вусів ще ніколи не було таким простим, завдяки тримеру Remington Beard Boss- ідеальне рішення для будь-якого сучасного чоловіка, який хоче отримати повний контроль над своїм стилем і бути готовим діяти в будь-який момент!

З інноваційною технологією Capture Trim стрижка, надання форми і обробка бороди і щетини буде виконана з максимальною точністю. Особлива форма гострих, зазублених лез гарантує цей ефективний і чистий результат. Повний контроль над вашому стилем і ви професіонал бороди! Регульована насадка-гребінь з функцією фіксації обраної довжини гарантує надійну фіксацію насадки під час стрижки і обробки зони бороди і вусів. Тепер ніяких помилок!

Общие
Гарантія
24 міс.
Цвет
черный
Минимальная длина
0,4 мм
Назначение
для волосся
Питание
батарейка ААА
Система бритья
леза
Максимальная длина
18 мм
Количество бритвенных головок/сеток
1
Тип бритья
сухе

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами