Тример ROWENTA TN3620F0

Тример ROWENTA TN3620F0

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 688
688 грн.

  • Виробник: ROWENTA
  • Модель: TN3620F0
  • Код товару: 275733

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : 24 міс.
Цвет : черный
Материал лезвий : сталь
Назначение : для бороди і вусів
Питание : батарейка

Тример ROWENTA TN3620F0 - компактний і простий у використанні триммер, призначений для видалення волосся, що ростуть в вухах і в носі. У комплект входить щіточка, за допомогою якої легко можна почистити пристрій після використання.

Висока ефективність триммера забезпечується як продуманою конструкцією, так і використанням гострого леза з нержавіючої сталі. Після використання ніж можна промити під струменем води.

Завдяки вбудованій підсвічуванні власнику вдасться розгледіти і видалити навіть крихітні, ледь помітні волоски. Роботу триммера забезпечує батарея типу AA, тому можна використовувати пристрій там, де зручно його власнику. Також його можна брати з собою в поїздки, тим більше що при необхідності батарею AA неважко придбати в магазині.

Rowenta - це торгова марка, створена німцями в 1909 році. Її засновник Роберт Вейнтрауд зареєстрував марку "Rowenta" і створив компанію "Вейнтрауд і Ко". Продукція тих років мало нагадує сьогоднішній асортимент компанії. Тоді фірма випускала письмові і туалетні приналежності, а також приналежності для куріння.

Сьогодні Rowenta задовольняє потреби естетів, що цінують гармонію, максимум якості і зручності. Таким якостям відповідає інноваційна продукція компанії Rowenta. Фірма випускає дрібну побутову техніку, без якої сучасне життя не була б настільки комфортна: прилади, що дозволяють людині доглядати за собою, праски, пилососи, тостери, чайники, кавоварки. Почала випускати праски, кавоварки, чайники і тостери компанія Rowenta в 20-і роки 20 століття.

Rowenta за довгі роки роботи високо оцінена споживачами, особливу вдячність вона заслужила за розробки прасок з інноваційними функціями, які дозволяють легко і якісно доглядати за білизною. Фірмі належить розробка в 1949 році праски з термостатом, вона ж розробила в 1957 праска, що має функцію відпарювання.

Пилососи, що випускаються маркою з 1974 року, мають особливе значення для Rowentи і в даний час, їх благополучна історія і просування на ринку тривають. Головною метою фірми Rowenta завжди було отримати якісний кінцевий продукт, бездоганний результат. Від даного девізу компанія ніколи не відступає.

В даний час, вже в нову епоху, Rowenta створила новий логотип, затвердивши своє лідируюче становище на ринку, створивши нову продукцію, спрямовану в майбутнє, відповідну духу часу і потребам сучасних споживачів. Розроблена відомими в світі дизайнерами, ця продукція відображає суть марки Rowenta.

Общие
Гарантія
24 міс.
Цвет
черный
Материал лезвий
сталь
Назначение
для бороди і вусів
Питание
батарейка
Тип бритья
сухе
Система бритья
леза

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами