Тример ROWENTA TN3500F0

Тример ROWENTA TN3500F0

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 380
380 грн.

  • Виробник: ROWENTA
  • Модель: TN3500F0
  • Код товару: 275732

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Дополнительно : щіточка для чищення
Количество бритвенных головок/сеток : 1
Материал лезвий : сталь
Назначение : для носа і вух
Питание : батарейка

Тример ROWENTA TN3500F0

Висока якість і ефективність в роботі. Rowenta TN3500F0 - тример для вух і носа від відомого виробника. В першу чергу варто відзначити високу якість і ефективність в роботі.

Має стильний зовнішній вигляд і тривалий термін служби. Завдяки цьому пристрою, ви зможете завжди тримати свій зовнішній вигляд за контролем. Завдяки простоті його використання, даний триммер стане ідеальним помічником під час нескладних модних підготовок.

Зручний класичний корпус. Працює дана модель на батарейках. Зручний класичний корпус і компактні розміри, забезпечують легке і просте використання пристрою. Ви без проблем зможете завжди брати триммер з собою. Леза даної моделі виготовлені з нержавіючої сталі, які надовго зберігають свою гостроту. Використовується одна насадка.

Зручність використання. Тример має ергономічну форму, завдяки чому дуже зручно сидить в руці і тим самим значно підвищує зручність її використання. У комплекті з тримерами поставляється щіточка для чистки, щоб доглядати за приладом. Висока ефективність і якість роботи забезпечуватися високошвидкісним мотором.

Швидко та якісно. Тример Rowenta TN3500F0 відмінно підійде всім тим, хто стежить за своєю зовнішністю. Призначений для чоловіків. З цим тримерами ви без проблем зможете подбає про небажаних волосках. Завдяки гострим лез, триммер швидко і якісно зістригає волоски і не вискубує їх.

Общие
Дополнительно
щіточка для чищення
Количество бритвенных головок/сеток
1
Материал лезвий
сталь
Назначение
для носа і вух
Питание
батарейка
Система бритья
леза
Тип бритья
сухе
Цвет
серебристый, черный
Гарантія
24 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами