Тример Remington MB4130

Тример Remington MB4130

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 1413
1 413 грн.

  • Виробник: Remington
  • Модель: MB4130
  • Код товару: 275709

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Назначение : для волосся
Питание : акумулятор, від мережі
Система бритья : леза
Тип бритья : сухе
Время автономной работы : до 50 хв.

Тример Remington MB4130 - ідеальне рішення для всіх чоловіків, які серйозно підходять до створення свого стилю. Тример володіє лезами з титановим покриттям, які на 300% * міцніше, ніж звичайні леза з нержавіючої сталі і гарантує швидку і рівномірну стрижку.

Технологія "OptiAngle" (оптимальний кут нахилу триммера для стрижки) гарантує максимальний комфорт стрижки і чудову керованість триммера в будь-якому напрямку стрижки. У бездротовому режимі триммер гарантує до 50 хвилин роботи, завдяки літієвих акумуляторів.

13 налаштувань довжини, за допомогою насадки-гребеня, від 1,5мм до 18мм позволют вибрати режим стрижки, відповідний имеено для вас. Точні установки на 0.4мм і 1мм (при використанні без насадки-гребеня) забезпечують екстра-точну стрижку для коригування і підкреслення ліній образу. Професійна модель також включає додаткові дві настройки довжини 2 мм і 2.5 мм для створення більшої кількості образів і більш точного стайлінгу.

Створення ідеального образу бороди і вусів ще ніколи не було таким простим, завдяки тримеру Remington MB4130; ідеальне рішення для будь-якого сучасного чоловіка, який хоче отримати повний контроль над своїм стилем і бути готовим діяти в будь-який момент! З інноваційною технологією Capture Trim стрижка, надання форми і обробка бороди і щетини буде виконана з максимальною точністю. Особлива форма гострих, зазублених лез гарантує цей ефективний і чистий результат. Повний контроль над вашому стилем і ви професіонал бороди!

Общие
Назначение
для волосся
Питание
акумулятор, від мережі
Система бритья
леза
Тип бритья
сухе
Время автономной работы
до 50 хв.
Время зарядки
4 год
Количество бритвенных головок/сеток
1
Максимальная длина
18 мм
Минимальная длина
0,4 мм
Гарантія
36 міс.
Цвет
черный

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами