Тример BRAUN FG 1103 Pink (FG1103Pink)

Тример BRAUN FG 1103 Pink (FG1103Pink)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 729
729 грн.

  • Виробник: BRAUN
  • Модель: FG1103Pink
  • Код товару: 275698

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : 12 міс.
Тип бритья : сухе
Цвет : рожевий
Питание : батарейка
Назначение : для тіла

Безпечний і приємний догляд за тілом
Позбавте своє тіло від волосся з унікальним тримерами Braun FG 1103 Pink. Він призведе ваше тіло в порядок всього за кілька хвилин. Використовуючи триммер, ви забезпечуєте собі приємний зовнішній вигляд і гладку шкіру. Тример абсолютно безпечний, а сам процес видалення волосся абсолютно безболісний. До того ж триммер комфортно зберігати, помістивши в мішечок.

Харчування
Тример на 100% працює за допомогою батарейки ААА. Такий тип харчування позбавить вас від довгих і незручних дротів, а також дозволить користуватися апаратом в будь-якому місці, навіть так, де немає електрики. Після виснаження ресурсу батарейки, її легко замінити і продовжити роботу.

Комплектація триммера Braun FG 1103 Pink
Разом з тримерами Braun FG 1103 Pink ви отримуєте чотири насадки, які допоможуть досягти потрібного результату і зроблять роботу триммера більш ефективною. Насадка Т-подібної форми відмінно підходить для зони бікіні. Точкова насадка дозволить з високою точністю видаляти волосся в самих важкодоступних місцях. Також не варто забувати про двох гребенях 5мм і 8 мм, які зроблять роботу триммера більш комфортною.

Зовнішні характеристики
Розміри триммера Braun FG 1103 Pink настільки незначні, що він легко поміститися в невелику сумочку, з цього ви можете брати його з собою куди завгодно. Приємний дизайн з рожевим забарвленням буде радувати око і відмінно підійде під інтер'єр ванною. Тример приємно тримати в руці, завдяки зручній формі, яка дозволяє досягти виняткового комфорту під час користування. Апарат не відрізняється великою вартістю, з цього покупка здасться вам непомітною.

Общие
Гарантія
12 міс.
Тип бритья
сухе
Цвет
рожевий
Питание
батарейка
Назначение
для тіла
Максимальная длина
8 мм
Количество бритвенных головок/сеток
4
Минимальная длина
5 мм
Система бритья
сіткова

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами