Жорсткий диск 3.5" 4TB Verbatim (47685)

Жорсткий диск 3.5" 4TB Verbatim (47685)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 3245
3 245 грн.

  • Виробник: Verbatim
  • Модель: 47685
  • Код товару: 180365

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Об`єм диска : 4 TB
Інтерфейс : USB 3.0
Форм-фактор : 3.5"
Лінійка (Серія) : Store 'n' Save
Колір : черный

Стаціонарний жорсткий диск Verbatim Store 'n' Save — це високопродуктивне сховище, яке підтримує надшвидкісний інтерфейс USB 3.0, який забезпечує в 10 разів більш швидку передачу даних, ніж USB 2.0 (залежно від швидкості USB-шини). Завдяки цьому дані передаються практично миттєво.

Жорсткий диск Store 'n' Save можна покласти на бік, звільнивши таким чином місце на робочому столі. При включенні диска Store 'n' Save з'являється вікно привітання Verbatim  з ярликами, які допомагають знайти програми, керівництва користувача, інформацію про технічну підтримку та каталогів жорсткого диска.

На диск попередньо завантажене програмне забезпечення Nero Backup, яке допоможе вам планувати операції резервного копіювання, стискати і шифрувати дані, а також дозволить запобігти втраті важливих файлів.

В комплект поставки жорстких дисків Verbatim входить програмне забезпечення Green Button для економії електроенергії. Воно зупиняє диск, коли він не використовується, і тим самим підвищує ефективність комп'ютера і знижує рівень енергоспоживання.

Общие
Об`єм диска
4 TB
Інтерфейс
USB 3.0
Форм-фактор
3.5"
Лінійка (Серія)
Store 'n' Save
Колір
черный
Особенности
Високошвидкісні
Матеріал корпусу
пластик
Гарантія
24 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами