Чехол для планшета 7 Drobak '-8' Universal Stand Blue (216889) 216889

Чехол для планшета 7 Drobak '-8' Universal Stand Blue (216889) 216889

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 46
46 грн.

  • Виробник: Drobak
  • Модель: 216889
  • Код товару: 110347

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Діагональ : 7", 8"
Сумісність : універсальний
Колір : синий
Варіант підставки : передбачено
Магниты Auto Wake Up : не передбачено

Cхожі товари

Drobak 7"-8" Universal Stand Blue (216889) - практичний чохол, який ідеально підійде для Вашого пристрою і надійно захистить його корпус від механічних пошкоджень. Чохол виготовлений з міцного матеріалу, тому здатний забезпечити захист пристрою від вологи, різного виду забруднень, а також запобігає появі подряпин і потертостей на його поверхні. Міцний захисний каркас чохла ретельно підігнаний до кожного вигину корпусу планшета. Це забезпечує чудовий захист, а незвичайний дизайн - легкість і впізнаваність.

Останнім часом чохол - це не тільки можливість захистити ваш мобільний пристрій від різних механічних пошкоджень в процесі експлуатації, але і стильний аксесуар, що підкреслює вашу індивідуальність. А оскільки мобільні пристрої стають все більш тонкими, чохол для планшетного компьютера також повинен залишатися тонким, але при цьому надійно захистити ваш планшет від випадкових пошкоджень при експлуатації.

Зробіть вибір на користь цього модного і стильного аксесуара для планшета. Використання легкого чохла допоможе зберегти первозданний вигляд Вашому пристрою і захистить його від пошкоджень під час транспортування. Повністю закриває бокові сторони та задню частину пристрою, при цьому не збільшуючи габарити пристрою, забезпечуючи зручний доступ до елементів управління і роз'ємів вашого мобільного пристрою. Форма чохла точно повторює згладжені грані планшета і його закруглені кути.
Общие
Діагональ
7", 8"
Сумісність
універсальний
Колір
синий
Варіант підставки
передбачено
Магниты Auto Wake Up
не передбачено
Матеріал
штучна шкіра
Сумісність з брендом
Универсальный
Спосіб кріплення
скоби
Тип
обкладинка
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами