Кабель USB 2.0 AM to Lightning Pro Amaze 2A Black Gelius (65127)

Кабель USB 2.0 AM to Lightning Pro Amaze 2A Black Gelius (65127)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 89
89 грн.

  • Виробник: Gelius
  • Модель: 65127
  • Код товару: 227802

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Довжина : не визначено
Роз'єм 1 : USB 2.0
Роз'єм 2 : Lightning
Гарантія : 12 міс.

Cхожі товари

Дата кабель USB 2.0 AM to Lightning Pro Amaze 2A Black Gelius (65127) підключається за допомогою USB порту для передачі даних і зарядки пристроїв. Кабель служить для підключення комп'ютера до портативних пристроїв, використовується для передачі і обміну аудіо, відео і цифровими файлами. Варто відзначити, що дана модель виконана з високоякісних матеріалів і має довгий термін служби.

Дата-кабель- це кабель з певним інтерфейсом, за допомогою якого здійснюється передача даних між різними цифровими пристроями, одне з яких, як правило, персональний комп'ютер. Необхідність в синхронізації даних регулярно виникає у кожного користувача, а це означає, що потреба в дата-кабелі, за допомогою якого можна налагодити взаємодію різних електронних пристроїв, виникає регулярно.

USB - це абревіатура від англомовного словосполучення «універсальна послідовна шина». Основний позитивний відміну такого формату від всіх інших в тому, що з його допомогою можна передавати абсолютно будь-які дані і типи інформації по такому порту можна підключити будь-який пристрій.

Саме ці особливості роблять даний тип слота таким популярним і поширеним протягом вже дуже багатьох років. За цей час з'явилося безліч його різновидів і конфігурацій, основна відмінність між якими в швидкості роботи.

Общие
Довжина
не визначено
Роз'єм 1
USB 2.0
Роз'єм 2
Lightning
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами