Фітнес браслет Polar A370 for Android/iOS Ruby S (90070095)

Фітнес браслет Polar A370 for Android/iOS Ruby S (90070095)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 3677
3 677 грн.

  • Виробник: Polar
  • Модель: 90070095
  • Код товару: 213239

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Інтерфейси підключення : Bluetooth
Регулювання розміру : так
Сумісність : Android, iOS
Функції : альтиметр, вимірювання дистанції, вимірювання швидкості, відстеження сну, крокомір, лічильник калорій, монітор серцевого ритму, повідомлення про пропущені події, показ часу
Колір : бордовий

Polar A370 - це елегантний і спортивний водостійкий фітнес-трекер, який допомагає вам залишатися на пульсі 24/7 з безперервним контролем серцевого ритму, поліпшеним контролем сну і унікальними функціями тренування Polar. Знайдіть баланс, будьте активні, відпочивайте і насолоджуйтеся.

Дізнайтеся, як ваше серце поводиться в поворотах вашому повсякденному житті. Монітор серцевого ритму Polar A370 відстежує серцевий ритм 24/7, тому ви отримаєте повний огляд своїй повсякденній діяльності. Polar A370 показує, скільки калорій ви спалили, найнижчий і найвищий серцевий ритм і те, як змінюється ваш серцевий ритм протягом дня.

Коли ви тренуєтеся, керівництво по серцевого ритму Polar A370 допомагає вам тренуватися з потрібною інтенсивністю і підштовхує вас до ваших цілей фітнесу. Хороший сон життєво необхідний для вашого здоров'я і благополуччя. Новий розширений аналіз сну Sleep Plus від Polar робить вас експертом у вашому власному сні і допомагає вам дотримуватися збалансованого способу життя.

Sleep Plus дає вам цінну інформацію про вашому сні. Він відстежує час, кількість і якість вашого сну і автоматично визначає, коли ваш сон переривається. Ви можете встановити переважний час сну, оцінити свій сон і отримати інформацію про зниження сну. Дізнайтеся про свої сни і подумайте про те, що ви можете зробити, щоб максимально використовувати свою ніч.

Polar A370 і ваш смартфон - це найкращі друзі. Коли ви тренуєтеся на відкритому повітрі, Polar A370 використовує GPS-сигнал вашого телефону, щоб відслідковувати швидкість і відстань і визначати маршрут. Розумні повідомлення Polar A370 підтримують вас у циклі, навіть якщо у вас немає часу перевірити свій телефон. Ви отримуєте повідомлення про вхідні дзвінки, повідомлення, соціальних мережах і календарних зустрічах прямо на екрані вашого Polar A370.

Polar A370 - ваш універсальний тренер. Він зробить ваші тренування легкими і зручними, дозволить відстежити серцевий ритм на основі оптичного датчика прямо з зап'ястя і відобразить потрібну для вас інтенсивність за допомогою зон серцевого ритму. Унікальні і науково доведені функції Smart Coaching від Polar допоможуть вам провести тренування і дати мотивуючу зворотний зв'язок.  Активний спосіб життя - це здоровий вибір межами тренажерного залу. Polar A370 тримає вас в русі в повсякденному житті - він дає вам щоденну мета діяльності і нагадує вам вставати і рухатися, якщо ви довго залишаєтеся нерухомі.

Відстеження серцевих скорочень за допомогою Polar A370 простіше, ніж коли-небудь. Ваш серцевий ритм вимірюється легко, зручно і точно з допомогою запатентованого 2-світлодіодного оптичного датчика серцевого ритму Polar.

Об'єднайте А370 з телефоном, щоб отримати всі необхідні дані. Polar A370 використовує GPS-сигнал вашого телефону для вимірювання швидкості та відстані, а так само прокласти маршрут для занять спортом на відкритому повітрі.

Общие
Інтерфейси підключення
Bluetooth
Регулювання розміру
так
Сумісність
Android, iOS
Функції
альтиметр, вимірювання дистанції, вимірювання швидкості, відстеження сну, крокомір, лічильник калорій, монітор серцевого ритму, повідомлення про пропущені події, показ часу
Колір
бордовий
Екран
OLED, кольоровий
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами