Кабель VGA 1.8m Manhattan (300735) 300735

Кабель VGA 1.8m Manhattan (300735) 300735

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 104
104 грн.

  • Виробник: Manhattan
  • Модель: 300735
  • Код товару: 127875

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Тип кабель/подовжувач/розгалужувач : кабель
Роз'єм 1 : VGA
Роз'єм 2 : VGA
Довжина : 1.8 м
Гарантія : Від виробника

Cхожі товари



Кабель VGA 1.8m Manhattan (300735) призначений для підключення до будь-якого ПК сумісного з VGA або SVGA монітор з HDDB15 гніздами. Даний кабель має подвійний екран, феритові кільця, захисну оплітку від механічних впливів, а також позолочені контакти.

VGA - аналоговий інтерфейс, розроблений в 1987 році і призначений для моніторів на електронно-променевих трубках (ЕПТ). Також даним інтерфейсом оснащуються деякі програвачі DVD і багато плазмові і ЖК-телевізори. Даний інтерфейсний кабель VGA призначений для підключення відеопристроїв до телевізорів чи моніторів. З обох сторін кабель представлений роз'ємами VGA Plug. Позолочені контакти забезпечать чистоту і чіткість переданих даних.

Кабель виготовлений з високоякісного поліхлорвінілу, жили провідників відлиті з чистою безкисневої міді, а ізолятор зроблений зі спіненого поліетилену. Ці матеріали забезпечують дуже якісну передачу цифрового сигналу, надають кабелю гнучкість і ефектний зовнішній вигляд. Конструкція роз'єму не розбірна, покрита нікелем і залита гнучким пластиком, що забезпечує надійність і довговічність в роботі.

Общие
Тип кабель/подовжувач/розгалужувач
кабель
Роз'єм 1
VGA
Роз'єм 2
VGA
Довжина
1.8 м
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами