Тросик с замком для ноутбука Ritar Key Lock (02418)

Тросик с замком для ноутбука Ritar Key Lock (02418)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 83
83 грн.

  • Виробник: Ritar
  • Модель: 02418
  • Код товару: 234681

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Довжина : 1.5 м
Особливості : з замком
Гарантія : 6 міс.

Тросик із замком для ноутбука Ritar Key Lock (02418)

Замок  підходить для всіх ноутбуків і інших пристроїв (моніторів, проекторів, кишенькових ПК, зовнішніх накопичувачів, принтерів, сканерів, свічів, роутерів, бездротових точок доступу) оснащених спеціальним захисним роз'ємом.

Статистика показує, що крадіжки ноутбуків найчастіше відбуваються в громадських місцях. Велике скупчення народу це місце, де можливість зіткнутися з злодюжкою дуже висока. Влаштувати розставання з майном для зазівався обивателя у таких хлопців це справа кількох секунд. Щоб зменшити ймовірність крадіжки були винайдені замки для гаджетів.

Існують захисні засоби, у яких в систему вбудовані кодові замки. При виборі такого засобу віддавайте перевагу механізмам, які не створюють труднощів щодо вирішення питання, як поміняти код на кодовому замку.

Другий різновидом буде механічний замок з ключем і міцним тросом. Користуватися таким пристроєм дуже просто і зручно. Його можна монтувати практично на будь-який мобільний техніку. Такий замок для ноутбука як механічний кріпиться до будь-якого порту. Надійність і простота в зверненні дають такого варіанту невелику перевагу перед кодовою опонентом.

Kensington Lock має вигляд механізму на міцному сталевому тросі. У конструкцію входить спеціальний фіксатор. Він впроваджується в відповідний порт гаджета. Замикання і розмикання проводиться за допомогою набору кодової комбінації на фіксаторі.

Замок цієї марки є перешкодою для запобігання випадкового крадіжки. Справитися з ним без спеціальних інструментів досить складно. Так, якщо сильно смикнути, то фіксатор піддасться, але в цьому випадку буде пошкоджений корпус ноутбука. Що робить крадіжку абсолютно безглуздою.

Общие
Довжина
1.5 м
Особливості
з замком
Гарантія
6 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами