Гра Ubisoft Entertainment The Crew 2 (15000163)

Гра Ubisoft Entertainment The Crew 2 (15000163)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 238
238 грн.

  • Виробник: PC
  • Модель: 15000163
  • Код товару: 201741

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника
Гра Ubisoft Entertainment The Crew 2 (15000163)
Гоночні пригоди займають найменшу частину ігрового ринку на даний момент. Далеко не кожен розробник прагне досліджувати даний специфічний жанр і намагатися створювати для нього ігрові пригоди. Правда, таким не переймається компанія Ubisoft з-під крила, якої вийшла чергова гоночна аркада під назвою The Crew 2. Фанати радіють, нова ігрова аудиторія затамувала подих, а професіонали раді черговій приємній пригоді. Тепер вона стала в рази краще і точно не розчарує гравців, які люблять приємним ввечері покататися на хорошому транспорті і помірятися силами з іншими гравцями.


The Crew 2 - розраховані  користувачів аркадних  гонок, які можуть заманити на довгий час. Якщо перша частина захоплюючої гонки вже могла похвалитися сучасною графікою і просторим світом, то тепер все стало в раз краще. Тепер вам буде доступний не тільки наземний транспорт, але і повітряний, водний і специфічний, наприклад, баггі для покатушек в умовах джунглів. На цей раз площа гоночних змагань значно зросте, не варто забувати про широкий вибір технічного парку, що включає в себе близько 250 транспортних засобів та багатьох інших цікавих нововведень.

The Crew 2 - прекрасний показник того, як варто проводити вільний час. На цей раз змагання стануть складніше, вони будуть менш передбачуваними і зажадають максимальної віддачі. Розрахований на багато користувачів режим дозволить вам битися з іншими гравцями, режим вільної їзди дасть можливість кинути виклик будь-якому зустрічному, а особистий кар'єрний профіль буде зараховувати всі ваші перемоги і поразки, надаючи максимально детальну статистику, репутацію і рейтинг серед всіх гравців. Вибір залишається за вами, чи продовжувати грати в простенькі дії, або відправитися підкорювати вершину професійного гоночного спорту.


 Ubisoft Entertainment - французька компанія, що спеціалізується на розробці і виданні комп'ютерних ігор, головний офіс якої розташовується в Монтрей, Франція. Компанія включає в себе студії в більш ніж 20 країнах, серед них США, Канада, Іспанія, Китай, Німеччина, Росія, Болгарія, Україна, Румунія та Італія. Ubisoft є одним з найбільших ігрових видавців у Європі.
Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами