Гра SONY Killzone: В плену сумрака [PS4, Russian version] (9440871)

Гра SONY Killzone: В плену сумрака [PS4, Russian version] (9440871)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 281
281 грн.

  • Виробник: Sony
  • Модель: 9440871
  • Код товару: 209642

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника

Гра SONY Killzone: У полоні тіні [PS4, Russian version] (9440871)

Killzone: У полоні тіні - консольна гра в жанрі шутер від першої особи, розроблена Guerrilla Games для консолі PlayStation 4. Це шоста гра в серії Killzone, і четверта для ігрових консолей, яка увійшла в стартову лінійку ексклюзивів для PlayStation 4.

Події Killzone: Shadow Fall відбуваються через 30 років після подій Killzone 3. Життя на рідній планеті Хелгастов була залишена в руїнах, проте війна все ще триває. Міжпланетний стратегічний альянс (ISA) дозволяє біженцям Хелгасти переселитися на планету Векта. Тепер вони живуть в місті, який розділений великим муром безпеки. Хелгасти борються за своє право на існування, в той час як Вектанци борються за виживання.

Яким героєм ви станете? Ті, що вижили Хелгасти, рідний світ яких був знищений тридцять років тому, живуть на планеті Векта разом з людьми. Це немислиме перш сусідство стало можливим завдяки гігантській стіні, що розділяє два суспільства. Але війну, яка тривала століттями, не так-то просто забути ...

У ролі тіньового маршала Лукаса Келлана (Lucas Kellan) ви поклялися захищати людство. Але після зустрічі з незвичайним солдатом хелгастов - загадкової і смертельно небезпечної Ехо (Echo), ви дізналися нові факти про давнє конфлікті - і про себе. У ролі Лукаса Келлана, маршала-тіні, вам не з чуток відомо, як важко підтримувати мир по обидва боки гігантської стіни, які розділили рідну планету.

Особливості:

• бийтеся з ворогом на тлі різноманітних і приголомшливо красивих пейзажів;

• використовуйте високотехнологічні пристрої і багатоцільове зброя, щоб нав'язати противнику свої правила і завжди бути на крок попереду

Важлива інформація:

• Щоб грати під час завантаження, необхідно завантажити до 12 Гб гри.

• Мережева гра: 2-24 чол. Для доступу до онлайн мультиплееру в повній версії гри необхідна підписка PlayStation®Plus.

Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами