Гра SONY Bloodborne [PS4, Russian subtitles] Blu-ray диск (9438472)

Гра SONY Bloodborne [PS4, Russian subtitles] Blu-ray диск (9438472)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 679
679 грн.

  • Виробник: Sony
  • Модель: 9438472
  • Код товару: 209640

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника

Гра SONY Bloodborne [PS4, Russian subtitles] Blu-ray диск (9438472)

Bloodborne: Породження крові - новий проект студії From Software і особисто Хідетака Міядзакі, творця легендарних рольових екшенів Demon's Souls, Dark Souls і Dark Soul II.

Влаштуйте полювання на свої кошмари. Самотній мандрівник. Проклятий місто. Смертоносна таємниця, нищівна все, до чого вона доторкається. Погляньте в обличчя своїм страхам на вулицях загниваючого Ярнама - проклятого місця, роз'їдає жахливим, всепоглинаючим мором. Досліджуйте його найтемніші куточки, боріться за життя холодною та вогнепальною зброєю і розкрийте моторошні секрети ... Можливо, вони врятують вам життя.

Погляньте в обличчя своїм страхам і спробуйте знайти відповіді в стародавньому Іхарнаме, де лютує дивна епідемія, яка поширюється немов лісова пожежа. Тінь накрила охоплений жахом і смертельно небезпечне місто, в якому звили гніздо безумство. Щоб вижити на цих вулицях, вам доведеться розкрити найпохмуріші таємниці Іхарнама ...

Відправляйтеся в подорож, де на кожному кроці вас підстерігають страшні породження кошмарів.

У вашому розпорядженні різноманітний арсенал - від рушниць до зазубрених тесаків. Але щоб здолати хитрих і спритних тварин, що населяють місто, потрібно значно більше: кмітливість, стратегія і блискавичні рефлекси.

Вас чекають ретельно опрацьовані вулиці готичного міста, приголомшлива деталізація, атмосферний освітлення і просунуті мережеві режими, що використовують всі можливості PlayStation 4.

Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами