Гра SONY BATTLEFIELD V [PS4, Russian version] (0122263)

Гра SONY BATTLEFIELD V [PS4, Russian version] (0122263)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 363
363 грн.

  • Виробник: Sony
  • Модель: 0122263
  • Код товару: 213942

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника

Гра SONY BATTLEFIELD V [PS4, Russian version] (122263)

В Battlefield V серія повертається до свого коріння, зображуючи Другу світову війну в абсолютно новому світлі. Беріть участь в масштабних і реалістичних мережевих сутичках, воюючи разом зі своїм загоном в таких режимах, як «Великі операції», який вразить вас розмахом відбувається, і «Спільні бої» для проходження з друзями, або стежте за долями окремих людей на тлі глобального протистояння в «Військових історіях» на одного користувача гри. Боріться в абсолютно несподіваних і приголомшливих місцях по всій земній кулі, насолоджуючись найпотужнішою і захоплюючою з усіх частин Battlefield.

Основні особливості:

Такої Другої світової ви ще не бачили. Стати свідком і учасником абсолютно несподіваних, але при цьому вкрай значущих моментів війни: Battlefield повертається до витоків.

Мережеві битви для 64 гравців в хаосі глобальної війни. Очоліть свою команду в напруженому  бою і випробуйте нові ігрові можливості - наприклад, «Великі операції», які приємно вразять вас своїм масштабом. Випробуйте свої сили в «захопити» та інших класичних режимах або об'єднаєтеся з друзями для проходження «Спільних боїв».

Найреалістичніший Battlefield. Маневруйте на полі бою, використовуючи нові руху бійців, зміцнення і мобільні засоби руйнування.

Зустрітися з невідомими раніше історіями війни. Слідкуйте за долями окремих людей на тлі глобального протистояння в «Військових історіях» на одного користувача гри. Спускайтеся на лижах по схилах норвезьких гір, борючись за контроль над шляхами поставок ядерного зброї, воюйте пліч-о-пліч з бійцями французьких колоніальних військ або сійте хаос у ворожому тилу разом з бандою відчайдухів на території Північної Африки.

«Хід війни». Рушайте разом зі своєю командою в тривалий рейд з регулярно мінливою обстановкою, за час якого ви побуваєте на безлічі ключових ділянок Другої світової, де вас чекають нові місця боїв і спорядження.

Sony Interactive Entertainment - американська відеоігрової компанія, один з підрозділів корпорації Sony, що спеціалізується на відеоіграх і ігрових приставках. Вона була заснована 16 листопада 1993 року. Логотип був використаний з 1994 року. Sony Interactive Entertainment розробляє відеоігри, апаратне і програмне забезпечення для консолей PlayStation, компанія також видає відеоігри, призначені для її консолей.

31 березня 2014 року Джек Треттон залишає посаду президента і генерального директора Sony Computer Entertainment America за спільним рішенням між Треттон і Sony про непродовженого контракту. Треттон заявляє, що досяг піку своєї 19-річної кар'єри в корпорації з запуском PlayStation 4 і хоче тепер бути вільним агентом [2] (в кінці травня 2014 року Треттон входить до складу консультативної ради компанії Genotaur - стартапа, що займається розробкою AI для комп'ютерних ігор, іграшок, робототехніки та навчання.

26 січня 2016 року Sony оголосила, що з 1 квітня 2016 року Sony Computer Entertainment і Sony Network Entertainment International будуть реорганізовані і об'єднані в нову компанію Sony Interactive Entertainment. На відміну від SCE, Sony Interactive Entertainment базується в Сан-Матео, Каліфорнія, і представляє весь бренд PlayStation, регіональні філії та операції з контентом.

Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами