Гра SONY Assassin's Creed: Одиссея [Blu-Ray диск] PS4 (8112707)

Гра SONY Assassin's Creed: Одиссея [Blu-Ray диск] PS4 (8112707)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 1172
1 172 грн.

  • Виробник: Sony
  • Модель: 8112707
  • Код товару: 213479

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника

Гра SONY Assassin's Creed: Одіссея [Blu-Ray диск] PS4 (8112707)

Здійсніть власну одіссею, відправившись в неймовірні пригоди в світі, де у кожного рішення є наслідки. Власна сім'я засудила вас до смерті, вам треба буде пройти довгий шлях від ізгоя до легендарного героя Греції і розкрити таємницю свого минулого. Море і гори знаходяться у вічному протиборстві в охопленому війною світі, вигляд якого визначили і боги, і люди. Ви зустрінетеся з легендарними особистостями із Стародавньої Греції і станете учасником подій переломного моменту в історії, що сформував західну цивілізацію.

У грі Assassin's Creed: Одіссея вперше в серії рішення, прийняті гравцем, будуть мати першорядне значення. Ви зможете вибрати героя на початку гри і особисто визначте його долю, вибудовуючи відносини з колоритними персонажами і приймаючи важливі рішення по ходу всієї подорожі. Ви зможете персоналізувати спорядження і відточувати особливі навички, щоб можливості героя максимально відповідали вашому коханому стилю гри. Пройшовши через безліч битв на суші і на морі, ваш персонаж стане справжнім героєм, подібних до тих, про кого складають легенди.

Вперше в серії Assassin's Creed ви зможете вибрати персонажа: Алексіос або Кассандру. Модифікуйте спорядження, покращуйте здібності, надайте телефону корабель і подолавши всі випробування, щоб стати справжнім легендарним героєм.

Від засніжених гірських вершин до глибин Егейського моря, від незайманих куточків неприборканої дикої природи до великих міст «золотого століття» Греції - вивчіть цей величний і прекрасний світ. Ваша історія заграє новими фарбами завдяки зустрічам з цікавими людьми, боям з найманцями і численним сюрпризів. Вас чекає більше 30 годин діалогів з можливістю вибору, а також різні варіанти фіналів гри. По-справжньому живий світ гри буде змінюватися в залежності від прийнятих вами рішень.

Продемонструйте неперевершене мистецтво ведення бою і визначте результат боїв в Пелопоннеської війні. Ви станете учасником масштабних битв між Спартою і Афінами. Від кожної зі сторін на поле бою вийде понад 150 воїнів. Розшукуйте заховані скарби і куточки світу, яких немає на карті. Прокладайте свій шлях, беручи участь у великих морських битвах. Змінюйте зовнішній вигляд корабля, змінюйте зброю і наймайте в команду бійців з унікальними навичками, щоб дотримуватися зручного стилю ведення бою.

Відкрийте для себе край міфів і легенд - досліджуйте світ, де оживають міфи і проводяться стародавні ритуали. Ви зустрінетеся зі знаменитими особистостями і дізнаєтеся, що насправді ховається за легендами про міфічних істот, таких як Медуза і Мінотавр.

Переваги: продовження популярної серії пригодницьких екшенів від Ubisoft, перший випуск якої побачив світ у 2007 році. За даними Ubisoft, цикл Assassin's Creed є найуспішнішим проектом компанії: загальний тираж проданих копій перевищує 100 млн. Гравець зможе вплинути на події історії, ставши головною дійовою особою захоплюючого сюжету, що розгортається в унікальних декораціях Стародавньої Греції. Покращення движка, на якому зроблена гра, дозволили істотно удосконалити геймплей і розширити можливості по управлінню персонажем. У нашій країні новий випуск приголомшливо успішної серії виходить повністю російською мовою.

Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами